Легендарният футболист на Локомотив (Пловдив) Георги Василев-Гочо говори пред телевизия

...
Легендарният футболист на Локомотив (Пловдив) Георги Василев-Гочо говори пред телевизия
Коментари Харесай

Георги Василев-Гочо: Не съм падал от Ботев с толкова голове, но съм ги бил така

Легендарният футболист на Локомотив (Пловдив) Георги Василев-Гочо приказва пред телевизия " Диема " за безапелационната победа на " железничарите " над безконечния противник Ботев (Пловдив):

" За публиката на Ботев това беше огромна горест. Не съм очаквал подобен резултат, това е дербито на града, за моя наслада в никакъв случай не съм падал с толкоз голове. Радост е, не сме очаквали такава разгромна победа.

Психиката също въздейства, за подобен дерби-мач би трябвало да имаш здрава душeвност, страхът в подобен мач не би трябвало да участва. Достатъчно е да знаеш против кой играеш, би трябвало да си спокоен, доста качества би трябвало да притежаваш.

За моя наслада не съм падал от Ботев с толкоз голове, само че съм бил Ботев с толкоз голове. Давайте повече на пас, по тази причина не се получи да ги бием с над 10 гола. За мен мачът беше дерби, Ботев беше огромен дразнител, дали съм вкарал, дали съм подал, беше значимо да победим, когато биеш вървиш като победител, като паднеш не е доста хубаво. При 3:1 за нас, пишеше 1:3, можеше да вкараме над 10 гола.

Вкарах още в първия си мач против противника, огромна наслада беше за мен, би трябвало да си спокоен в този дуел, против моите другари над Ботев постоянно съм бил щастлив да ги победим. Нямам никакъв боязън от Ботев. Локомотив сега е добър тим, може да се замеси в битката за първото място.

Възможно е, тимовете в челото всички са равностойни, не се знае по какъв начин ще свърши шампионата ", показа именитото дясно крило на Локомотив (Пловдив).
 Левски победи Локомотив (Пловдив) с 1:0
Възроден Левски обезличи Локо (Пд) в студа на " Герена "

Найджъл Робърта донесе триумфа на " сините " при повторния дебют на Славиша Стоянович
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР