Легендарният футболен треньор Фабио Капело смята, че Ювентус трябва да

...
Легендарният футболен треньор Фабио Капело смята, че Ювентус трябва да
Коментари Харесай

Капело: Ювентус трябва да подпише с Мейсън Грийнууд

Легендарният футболен треньор Фабио Капело счита, че Ювентус би трябвало да подпише с крилото Мейсън Грийнууд, благосъстоятелност на Манчестър Юнайтед и още трима играчи, с цел да понижи разликата с Интер и да взе участие в конкуренцията за купата през идващия сезон.

Капело съобщи пред вестник Гадзета дело Спорт, че някогашният му клуб сигурно се нуждае от укрепване на няколко позиции, с цел да бъде конкурентен.
 Юнайтед, Ювентус и Наполи - огромните любимци за подписа на Конте
Юнайтед, Ювентус и Наполи - огромните любимци за подписа на Конте

Специалистът води диалози

Също по този начин той добави, че техническият шеф на Ювентус Кристиано Джунтоли би трябвало да се насочи към млади и евтини играчи, като се има поради, че бианконерите няма да имат същия бюджет като европейските топ-клубове Реал Мадрид, Байерн Мюнхен, ПСЖ и колосите от Висшата лига.

" " Ювентус се нуждае най-малко от четири качествени попълнения, с цел да бъде действителен съперник на Интер в битката за купата през идващия сезон. Виждате по какъв начин се развива шампионата тази година - Нерадзурите имат 20 точки повече от Юве, а към този момент прибавиха нова мощ, подписвайки с Мехди Тареми и Пьотър Желински от Наполи. Ювентус се нуждае от качество в средата, с цел да се приближи до Интер ", продължи Капело.

Той даже дава и някои хрумвания за Юве, като преглежда небрежно пазара: " Ювентус ще има потребност от някои полузащитници като тези на Индзаги. Много се подвига звук към Теун Коопмайнерс и той би бил положително укрепване, само че няма да е задоволителен, изключително в случай че Адриен Рабио напусне. Като човек, който гледа в профил, имам възприятието, че французинът първо ще се постарае да разбере дали Ювентус ще бъде друг, по-силен следващата година, продължава Капело.

Ювентус към този момент има един огромен гений в лицето на Кенан Йълдъз. Харесвам го, тъй като потвърди, че има личносттни качества, които се изисква с цел да бъдеш част от един топ-клуб.

Капело означи, че Реал Мадрид е подписал с най-хубавите млади играчи от целия свят, " само че е вложил 50 милиона евро, 80 милиона евро или даже 100 милиона евро ", и " бианконерите " би трябвало да одобряват друга тактика, в случай че желаят да съкратят дистанцията до този вид тимове.

Попитан в случай че би бил в клуба, какъкв състезател ще бъде първото му попълнение, той споделя: " Мейсън Грийнууд. Талант на Манчестър Юнайтед, който беше обиден от персонални проблеми, само че наподобява прероден в Хетафе. Нямам никакви подозрения в качествата му ", сподели 77-годишният експерт.

Централният бранител Рикардо Калафиори от Болоня наподобява забавен. По отношение на изходящите прехвърляния съм привикнал, че Юве не трябва да продава топ-играчите си. Затова бих запазил при всяко състояние Бремер, Федерико Киеза и Влахович. И бих добавил единствено качество. Например още един от Болоня - капитанът им Люис Фъргюсън.

Но той се застрахова, че би трябвало да е ясно към този момент кой ще води отбора през новата акция. " Стратегиите на Ювентус зависят и от идващия треньор, при изискване че Масимилиано Алегри напусне. Трябва да забележим дали ще остане. Април е и към момента нямаме сигурност ", приключи Капело.

В момента Ювентус е на 3-то място в таблицата на Серия А, шест точки под Милан. Следващият им мач от Серия А е против Каляри в петък, 19 април.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР