Легендарният бивш мениджър на Арсенал Арсен Венгер заяви, че трудният

...
Легендарният бивш мениджър на Арсенал Арсен Венгер заяви, че трудният
Коментари Харесай

Венгер: Кризата в Тотнъм доказва, че не съм се провалил в Арсенал

Легендарният някогашен управител на Арсенал Арсен Венгер съобщи, че сложният старт на сезона за Тотнъм и Маурицио Почетино през сегашния сезон демонстрира, че самият французин не се е провалил в последните си години отпред на "точпиите ".

"Шпорите " започнаха с едвам 11 точки от първите си 8 мача през сезона, като представянето им в групите на Шампионска лига също не е впечатляващо - едвам 1 точка от първите си два мача. Венгер вижда паралели сред покачването на упованията към Почетино и същия развой, който се случи в Арсенал през последните години от престоя му в северен Лондон.

"С всяка минала година хората чакат повече от теб. Изживях същото през последните си години в Арсенал. Сега, в случай че Арсенал влезе в топ 4, всички ще са удовлетворени ", разяснява Венгер.

"Почетино е в същата обстановка. След като няколко следващи години Тотнъм е в топ 4 почитателите стартират да чакат, че можеш да направиш идната стъпка напред. Той достиган до този стадий ".

"В последните години те бяха група млади играчи, които имаха ясно изразени правила на игра. Сега груповият детайл като че ли липсва, изключително с многото играчи, които са с изтичащи контракти. Въпросът е дали могат да преоткрият задружността си ", приключи френската легенда.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР