Легендарният български футболист и треньор Димитър Пенев - Пената ще

...
Легендарният български футболист и треньор Димитър Пенев - Пената ще
Коментари Харесай

Марешки привлече Пената в софийската листа на Воля и НФСБ

Легендарният български футболист и треньор Димитър Пенев - Пената ще влезе в политиката като претендент за народен представител от листите на обединението " Воля и НФСБ ". Настоящият почетен президент на ЦСКА ще бъде шести в листата на обединението в 23 МИР-София и на същата позиция в листата в 25 МИР-София.

Друга легенда на ЦСКА – носителят на " Златната обувка " Петър Жеков – ще е на девето място в листата на " Воля и НФСБ " в 24 МИР-София.

" В спокойно време знамето на една страна се вее най-гордо по време на спортни триумфи. Димитър Пенев е индивидът, който дружно с нашите национали през 1994-та ни накара да се усещаме най-сплотени и щастливи като народ. Спортът възпитава в обичаен морал, където мъжете са мъже, а дамите – грации ", изясни водачът на " Воля " Веселин Марешки, който е наказан на втора инстанция на 4 години затвор за рекет.

Марешки изясни своя " блян " да се върнем по пътя на спортните триумфи от близкото минало, само че и към всеобщия спорт, който носи здраве на нацията.

" За нас включването на Пената е самопризнание от най-високо равнище, тъй като кой различен, в случай че не той, има усет за селекция. Знаково е и още нещо. Някои социолози към този момент отреждат 3-то място на " Воля " и НФСБ, а Димитър Пенев знае по какъв начин се стига до бронза, когато съперниците сякаш не те поставят в сметките ", разяснява предприемачът.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР