Легендарната рок банда „Сигнал” отбелязва 40 години на сцена с

...
Легендарната рок банда „Сигнал” отбелязва 40 години на сцена с
Коментари Харесай

“Сигнал” с безплатен мегаконцерт за 40 години на сцена

Легендарната рок тайфа „ Сигнал” отбелязва 40 години на сцена с безвъзмезден мегаконцерт в София. Музикалният празник ще се организира на 29-и септември (събота) 2018 година на Голямата поляна в Южния парк от 18 часа. Събитието се реализира с поддръжката на Fibank (Първа капиталова банка), които са общоприет спонсор и обезпечават свободен вход за всички искащи да се насладят на безконечните шлагери на Йордан Караджов, Владимир Захариев, Александър Мариновски и Георги Янакиев.

В 40-годишната си история бандата има записани над 200 песни, 25 албума и хиляди изнесени концерти. Сред най-известните им песни са „ Да те жадувам”, „ Липсваш ми”, „ Мина и Лора”, „ Сляп ден”, „ Спри се”, както и безспорните шлагери „ Сбогом” и „ Може би”. През 2011 година група „ Сигнал” се снабдява със своя звезда на Алеята на славата.

„ 40 години сме интензивно на сцена и въобще не мислим да стопираме. Любовта към публиката построява музикалната химия посред ни. Имаме потребност да сме на сцена и да даваме, и да получаваме тази сила, която кипи на концертите ни”, означи вокалистът Йордан Караджов.

„ Сигнал” дават обещание необикновено шоу, гърмеж от страсти и доста въодушевление на 29-и септември. За това ще се погрижат и трите подгряващи банди „ Хоризонт”, „ Афект” и „ Елит”. Входът е свободен, а качествената музика – обезпечена.



Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР