Легендарната журналистка Радина Червенова, която от няколко месеца се изявява

...
Легендарната журналистка Радина Червенова, която от няколко месеца се изявява
Коментари Харесай

Любовта към виното докара яки торбички под очите на Радина Червенова

Легендарната журналистка Радина Червенова, която от няколко месеца се изявява със своя графа в предаването „ Преди обед ” на Би Ти Ви, шашка феновете с подпухнала визия. Бившата говорителка от „ По света и у нас ”, която от десетилетия е синоним на хубост и прелест, в последно време изумява с торбичи под очите.

Водещата на рубриката „ Опасни връзки ” нищи разнообразни психически проблеми, само че най-много се интересува по тематиките към изневерите, проблематичните бракове, хормоналните напасвания, лъжите в връзките и това какъв брой значимо е постоянно да споделяме истината. Прототипът на монументалната скулптура света София в центъра на София наподобява видо изтощена, въпреки и с съвършено изработен ефирен грим.

Радина е известна в гилдията като работохолик. От години тя е безусловно отдадена на журналистическа активност, постоянно отворена към диалози, хрумвания и разнообразни тв планове. И до момента в който едни отдават подпухнатостта й на недоспиване, други са на мнение, че повода е в любовта й към виното. Не е загадка, че водещата обожава питието на боговете и постоянно дегустира разнообразни сортове. Виното явно й оказва помощ да бори и ежедневния стрес.

Червенова има сериозен мотив за тостове. На 16 ноември щерка й от Коко Каменаров, с който публично се разделиха това лято – Анастасия Кменарова, подписа цивилен брак. Щастливата майка била извънредно разчувствана от събитието и предпочитала да черпи обилно сътрудници и познати.

Години наред Радина беше звезда на централната емисия „ По света и у нас ”, само че поради онкологично заболяване се наложи да слезе от ефир. Семейни другари на Радина и Коко даже упрекнаха погрешния й брачен партньор за здравословните проблеми, които Червенова си докара от стрес. След лекуването, тя върна усмивката си и започва рубриката си „ Опасни връзки ” в предаването „ Преди обед ” по Би Ти Ви, само че феновете не стопират да хулят психолозите, които кани.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР