Легендарната естрадна певица Богдана Карадочева още веднъж засвидетелства своята любов

...
Легендарната естрадна певица Богдана Карадочева още веднъж засвидетелства своята любов
Коментари Харесай

Богдана Карадочева: Към Левски трябва да си истински и да го обичаш

Легендарната естрадна певица Богдана Карадочева още един път засвидетелства своята обич към столичниия гранд Левски. В изявление за " Дарик радио " потомствената левскарка разяснява своята позиция за ситуацията на " сините ". Богдана е щерка на Иван Карадочев, който е бил отпред на Левски през 40-е години на предишния век, когато клубът е бил безпорен хегемон във футбола в България.

" Следя с огромна паника това, което се случва, тъй като за мен и моето семейство Левски е нещо огромно, велико и съдбовно. В началото на 40-те години Левски е бил в сходна обстановка. Тогава моя татко с приятеля си Реджов купуват едни ниви, а върху тях стартира градежът на стадион " Герена ".

Те са създали това безусловно безкористно и единствено с обич. Той е бил един от създателите на клуба. Той беше кум на множеството от футболистите, като Патрата и Дервенски, а аз като дете съм участвала на техните сватби. За смут на моята майка, той ме е завел на стадиона, когато съм била на 40 дни. Левски е имал толкоз милиони фенове през тези 106 години. Всички тези генерации са посочили любовта и верността към Левски. Към Левски би трябвало да си същински и да го обичаш. Левски ще изплува. Той го е правил доста пъти ", показа Богдана Карадочева.
 Левски сложи нова цел за 106-ия рожден ден на клуба
Левски сложи нова цел за 106-ия рожден ден на клуба

Вижте каква е тя
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР