Легендарна телевизионна игра, световен бранд с милиони фенове по целия

...
Легендарна телевизионна игра, световен бранд с милиони фенове по целия
Коментари Харесай

Официално: Вижте кога тръгва Стани богат, няма да е от 19:00 часа

 Легендарна телевизионна игра, международен бранд с милиони почитатели по целия свят и 20-годишна история у нас – " Стани богат ", се завръща на 20 декември. Всяка делнична вечер от 18:00 часа каналите на bTV ще бъдат непокътната територия за хората, които обичат да тестват знанията си и да научават забавни нови обстоятелства, до момента в който получават самопризнание за необятната си обща просвета.

В празничните вечери в края на годината цялото семейство ще се забавлява в компанията на харизматичния водещ Михаил Билалов, който ще посрещне в студиото на шоуто доста и любопитни нови участници. Всички, дръзнали да седнат на стола на благосъстоянието, освен ще претендират за спечелването на 100 000 лева, само че и ще показват необикновен хъс и познания, до момента в който разкриват забавни обстоятелства за самите себе си. Зрителите в юбилейната година на формата ще станат очевидци на динамична игра, която със средствата на качествената телевизионна продукция ще се трансформира в самобитен празник на човешкото любознание към света.

" Стани богат “ е предаване, с което израснаха няколко генерации. Предаване, което възпитава, споделя Михаил Билалов. - Живеем във време, в което информацията е на всички места, а знанието е недостиг, тъй че за мен е чест, само че и отговорност да съм част от шоуто. Тази година  " Стани богат “ в България става на 20 и поканвам всичките му почитатели да честваме дружно в ефира на bTV.  Гледайте тази велика игра, тъй като в новия сезон имаме участници без аналог, които са същински празник за мозъка “, добавя водещият.

Знаменитото шоу, в което познанията могат да бъдат възнаградени с огромната премия от 100 хиляди лв., ще означи второто си десетилетие с нови детайли в регламента и редица изненади. Предаването ще предложи доста нови познания, съвременен комизъм и качествено забавление за цялото семейство.

" Стани богат “ е една от най-обичаните и чакани продукции в българския ефир този сезон. Емблематичното предаване е по лиценз на Sony Pictures Television и е първото по рода си, осъществено в България. С ежедневните делнични епизоди, bTV затвърждава устрема си да сервира качествено наличие на своите фенове и то в миг, в който интелигентни игри за познания с огромен награден фонд липсват в родния ефир.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР