LeEco, китайска компания за потребителска електроника, пусна своя изцяло нов

...
LeEco, китайска компания за потребителска електроника, пусна своя изцяло нов
Коментари Харесай

LeEco Super TV S85 е представен с 4K, 120Hz дисплей, 1000 нита яркост и още

LeEco, китайска компания за потребителска електроника, пусна своя напълно нов LeEco Super TV S85 в Китай. Super TV S85 е артикул с лимитирано количество, който означи десетата годишнина от появяването на LeEco на телевизионния пазар.

Този модел тв приемник разполага с извънреден декор, който е въодушевен от драмата „ Императрицата на двореца “. Освен това, почитателите на сериала ще се радват и на специфична лимитирана възглавница с покупката на този тв приемник.

Що се отнася до техническите му характерности, този 85-инчов тв приемник може да се похвали с впечатляващ 4K екран със задно осветление, което може да управлява до 120 зони с бляскавост до 1000 нита. Телевизорът има разграничителна дарба от 3840 х 2160 пиксела и поддържа HDR10 HLG и до 92% DCI P3 необятна цветова гама.

Също по този начин тв приемникът може да се похвали със 120Hz периодичност на освежаване, съчетана с MEMC логаритъм за интерполация на фрагментите. Марката твърди, че технологията MEMC, съчетана със 120 разнообразни равнища на бляскавост, подсигурява даването на допустимо най-хубавото наличие.

Телевизорът е оборудван с четириядрен процесор с базова периодичност 1,6GHz, комбиниран с графична карта Mali G51 MP-2. Има 3GB RAM и 32GB памет за предпазване. Той има два самостоятелни 10W високоговорителя, които могат да обезпечат комбинирана мощ до 20W. Високоговорителите идват с конфигурация на Harmon Kardon, като поддържат Dolby Atmos и DTS True Surround Sound.

Работи с операционната система EUI 8.0. Има варианти за кабелно свързване – два HDMI врата и два USB Type-A врата. Телевизорът поддържа и двулентов Wi-Fi, както и Bluetooth 5.2 за безжично свързване.

Той е на цена от 6999 юана (около $1023) и сега се продава в Китай.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР