Ледовете между шефовете на Барселона и бившата звезда на клуба

...
Ледовете между шефовете на Барселона и бившата звезда на клуба
Коментари Харесай

Неймар към шефовете на Барса: Спокойно, връщам се!

Ледовете сред шефовете на Барселона и някогашната звезда на клуба Неймар стартират да се разтапят. И съгласно последните информации от Каталуния, завръщането му на "Камп Ноу " наподобява все по-вероятно, даже на процедура несъмнено.

Според вестник "Спорт ", управлението на "блаугранас " е имало неофициална и неофициална среща с бразилеца в родината му. На нея, напълно разумно, се е обсъждала опцията да се върне в тима. И отговорът на нападателя окуражил босовете на клуба.

"Спокойно, ще се върна ", дал отговор Неймар на въпроса дали може да реализира противоположен трансфер на "Камп Ноу ". Този знак от него дал зелена светлина на управлението на Барса да стартира интервенцията по прехвърлянето му с сътрудниците си от Пари Сен Жермен.

Само преди няколко седмици бразилецът разгласи, че не е удовлетворен от престоя си в Париж и желае да си тръгне в търсене на ново предизвикателство. Мнозина чакаха то да е в Реал Мадрид, само че "белите " нямат задоволително свободни средства, с цел да го ангажират в този момент, по тази причина Барселона е огромният любимец за новата дестинация пред него.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР