Лечението на Маргарита Михнева, която през декември изпада в тежко

...
Лечението на Маргарита Михнева, която през декември изпада в тежко
Коментари Харесай

РАЗКРИТИЯ: Лекарства за борба с рака вкараха в лудница журналистката Михнева, намеси се дъщеря й

Лечението на Маргарита Михнева, която през декември изпада в тежко психическо разстройство, ще изисква продължителна и всеотдайна грижа. Ето за какво дъщерята на проверяващата журналистка е взела решението да я прибере при себе си в Швейцария при първа опция. Умната и виновна Неда чака знак от лекарите, с цел да предприеме пътуването, написа „ Минаха години “.
Силните медикаменти против рак отключили психологичното разстройство на известната журналистка. Близките на Михнева философски понасят извънредно мъчителните за тях и за Маргарита условия. През декември нейното положение се обостря сериозно. Журналистката развива страхове, че е преследвана и че ще бъде убита. Тя даже изпраща сигнал до Софийския градски прокурор Илиана Кирилова, в който показва имената на съответни лица от незаконния свят, забъркани съгласно нея в плануваното й ликвидиране.
Приятелка на смелата журналистка оповестява опасенията си, че нещо не е наред и позвънява в Женева на дъщерята.
Неда, която е майка на две деца и чудесно устроена в Швейцария от 25 години насам, взема решение да се обърне за стремително подпомагане от своя татко Петър Михнев. Макар и разведен с Маргарита, той се отзовава на молбата пръв да окаже помощ за наложителното лекуване на водещата на тогавашната „ Актуална антена ”. С първия вероятен аероплан идва и самата Неда.
Според източници Михнева е настанена за лекуване в психиатрията на Александровска болница. Тя прекарва там коледните и новогодишни празници. Данни за положението й не се изнасят, което е цялостно право на околните й.
Според доближени химиотерапията, прилагана на журналистката, оказва подъл непряк резултат върху положението й. Михнева се лекува от рак на гърдата. Периодически тя си прави вливания в блян да потиска онкологичното заболяване. Агресивното отнасяне на организма обаче довело до психологичния дисбаланс и крайните му проявления. Колеги и близки на Маргарита прочувствено се надяват проблематичното й положение да е обратимо и тя още веднъж да е пълноценна персона.
Но до момента в който това се реализира, щерка й – с най-голяма доза възможност – ще я скрие в Швейцария от любопитните очи в София. Според други информатори допустимо е преместването към този момент да се е случило.
За жал, сестрата на телевизионерката завършва дните си в лудница. Това се случва през 90-те години, а с настаняването й в психиатрична клиника се заема хубавичко тогава Маргарита. Обаче единствено след няколко месеца сестричката й умира. Тяхната майка пък прекарва остатъка от живота си в старешки дом. Тя също към този момент не е сред живите.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР