Лайфстайлът на французойките се е превърнал в икона за елегантност

...
Лайфстайлът на французойките се е превърнал в икона за елегантност
Коментари Харесай

7 стайлинг идеи как да изглеждате като французойките

Лайфстайлът на французойките се е трансформирал в икона за грациозност и непринудена класа. Техният безукорен жанр е ентусиазъм за доста дами по света, които се стремят да внесат доза от тази изисканост във всекидневната си визия. Ето по какъв начин можем да съвместим детайли като небрежна грациозност в облеклото, минимализъм в грима и грижа за здравето с непринудена независимост по този начин, както го вършат французойките.  

Косата

Една от присъщите черти на френската визия е естествената текстура на косата. Вместо да се стремят към съвършено изправени кичури, френските дами обичат да одобряват естествената текстура на косата си и да я носят в разрошени прически или в нехаен кок. Това не наподобява единствено естествено и неофициално, само че и е доста елементарно за реализиране.

 
    Вижте тази обява в Instagram.           
Публикация, споделена от Ambre Deveaux (@_droledefrimousse_)

 

Гримът

Френските дами се концентрират върху грижата за кожата си и избират най-малък грим . За да имат кожа, която наподобява здрава и свежа, те поставят ежедневни грижи -  почистване, тонизиране и хидратация, а когато се гримират главният акцент е   аленото червило . То е знак на грациозност и мощ и е част от ежедневната визия на доста френски дами. 

 
    Вижте тази обява в Instagram.           
Публикация, споделена от Lena Runa (@lenaruna)

 

Аксесоарите

Французойките са известни и с това, че избират семпли аксесоари . Те схващат, че в случай че прекалят, ще се наруши цялостната визия и избират деликатни и елегантни бижута, които допълват тоалетите им. Избягват да носят и прекалено много смели аксесоари наведнъж. Внимателно сортират акцентите, тъй като се стремят към изчистена и изискана визия.

 
    Вижте тази обява в Instagram.           
Публикация, споделена от GEMEAS.LISA (@gemeas.lisa)

 

Обувките

Удобните обувки са неизменима част от дрешника на всяка французойка. Те дават приоритет на комфорта и практичността пред модата, когато става въпрос за обувки. Това обаче не значи, че те жертват стила. Французойките избират типичен и безконечни стилове обувки, които са по едно и също време комфортни и елегантни.

 
    Вижте тази обява в Instagram.           
Публикация, споделена от GEMEAS.LISA (@gemeas.lisa)

 

И... очилата 

Големи черни слънчеви очила за изискан и изискан външен тип. Те освен прибавят нотка тайнственост към външния тип, само че също по този начин могат да оказват помощ да скриете изтощените очи или да извършите изказване с дръзка рамка. 

 
    View this post on Instagram           
A post shared by Leia Sfez (@leiasfez)

Французойките са известни със своята характерност и убеденост в избора си на персонален жанр . Те прегръщат неповторимите си черти и употребяват модата като средство за себеизразяване. И за да приемем този метод на мислене, би трябвало да се съсредоточим върху това, което ни кара да се усещаме уверени в личната си кожа, да сме отворени за експериментиране на нови стилове и трендове, само че и да сме себе си, без да следваме сляпо трендовете.  
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР