Лайънъл Ричи беше отличен с престижната на за 2022 г.

...
Лайънъл Ричи беше отличен с престижната на за 2022 г.
Коментари Харесай

Лайнъл Ричи със специален приз от Американските музикални награди

Лайънъл Ричи беше отличен с влиятелната на за 2022 година Наградата му бе връчена от неговия дълготраен другар Смоуки Робинсън.„ За мен е огромна чест да бъда тук, да дам тази премия на моя брат и  приятел “, сподели Робинсън от сцената, възхвалявайки Ричи като „ легенда “, като добави шеговито „ Но преди да стане всичко това, аз го познавах като индивидът с най-голямата афро прическа  в Commodores. “

Легендарният 73-годишен артист е единственият актьор, който излиза на сцената на Американските музикални награди през всяко десетилетие от началото на шоуто.

 

It's time for the ICON AWARD

And is here to present the award!
— American Music Awards (@AMAs)
 

Приемайки премията си  наградата си, Ричи благодари на фамилията и сътрудниците се обърна  директно с „ младитесуперзвезди “, присъстващи на церемонията, с цел да да им даде съвет.„ Бог ви е дал светлина. Тази светлина е специфична. Тази светлина се дава единствено на малко на брой.Когато чуете думата „ шлагер “, това значи през днешния ден. Когато чуете думата „ въодушевяващ “, това значи вечно. ” Каза той призовавайки младите си сътрудници да се стараят да са точно това- вдъхновяващи.

 

Congrats to... our Icon Award recipient!
— American Music Awards (@AMAs)
 

Вечерта продължи с осъществяване на и, като всеки се редуваше да пее елементи от най-големите шлагери на Ричи на пиано, формат, за който Пут се пошегува, че е „ музикален тенис мач с песни  на Лайънъл Ричи “.

 

Наградата Icon Award се дава на актьор, чиято работа е оказала " световно въздействие върху музикалната промишленост и света “. Самият Лайнъл Ричи получава първата си статуетка от Американските музикални награди през 19179 година, а с тази към този момент има общо 18 в разнообразни категории.

Той е продал повече от 125 милиона албума и има четири награди Grammy и 12 номер 1 шлагера в автобиографията си, като се потвърди като текстописец и реализатор още в първите години на Commodores и шлагер сингъла на групата от 1979 година Three Times a Lady.

Огромна слава има и като солов реализатор с шлагери като Endless Love, Truly и All Night Long (All Night). Неговата ария Endless Love спечели номинация за " Оскар " за най-хубава истинска ария за едноименния филм от 1981 г.  Той печели и " Златен глобус "  само няколко години по-късно за песента си Say You, Say Me във кино лентата White Nights от 1985 г.  

 

An ICONIC smile
— American Music Awards (@AMAs)
 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР