Ландшафт дизайнерът Куков напусна приключението “Игри на волята: България след

...
Ландшафт дизайнерът Куков напусна приключението “Игри на волята: България след
Коментари Харесай

Генчо елиминира Куков от Игри на волята: България

Ландшафт дизайнерът Куков напусна приключението “Игри на волята: България ” след уморителен елиминационен дуел против съотборника си Генчо. Двамата излязоха на Арената в директна борба между тях, която позволи спора им един път вечно.

“Много съм благополучен! Изобщо не скърбя, че изгубвам. “Игри на волята ” беше моя фантазия, която сбъднах ! ”,

разгорещено показа Куков минути откакто разбра, че напуща надпреварата. Той призна, че Генчо е по-добър от него и честити достойната му победа, което се трансформира в развръзката на техните комплицирани взаимоотношения. “Бъди благополучен и върви към победа! “, бяха финалните думи на Куков към съотборника му, който ще се завърне при Непобедимите с премия от 100 златни гроша.

Предишната вечер Супергероите се събраха край огъня на племенния съвет, с цел да разкрият проблемите си пред водещата Ралица Паскалева .

Виктория реши да се възползва от своите 100 гроша, като в подмяна се снабди с 2 спомагателни гласа. Прецизните ѝ сметки обърнаха резултата и изпратиха Илиян и Мани на Арената, спасявайки най-близкия ѝ човек – Цветан.

В борбата за избавление салдото беше основно умеене ,

а участниците трябваше да бързат постепенно. Илиян първи съумя да вкара 10-те си топки в плиткия панер, а втора приключи Мани. Двамата се завърнаха на Дивата река, а племето на Супергероите запази целостта си.

Преди елиминационния двубой Елица стартира да възнамерява присъединението на Алекса към Непобедимите .

За нея загубата на един играч се трансформира в щастлива възможност да се събере със своя обичан, а за съотборниците ѝ – в късмет да станат още по-силни.

Кое племе ще населява Резиденцията и ще съумеят ли Супергероите да се измъкнат от Дивата река? Ще се осъществят ли проектите на Елица да се събере с Алекса? Каква игра чака племената на Арената и пред какви непредвидени компликации ще се изправят? Как ще се оправят Непобедимите, Безстрашните и Супергероите в тежката териториална борба – разберете в понеделник в 20:00 ч. единствено по NOVA.

Следете всичко за „ Игри на волята: България “ на и на формата.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР