Land Rover разшири модификационното портфолио на емблемата си Defender с

...
Land Rover разшири модификационното портфолио на емблемата си Defender с
Коментари Харесай

Defender 130 получи V8 и специална OUTBOUND версия

Land Rover разшири модификационното портфолио на емблемата си Defender с представянето на новата трансформация Defender 130, изпълнена за първи път с V-образен, осемцилиндров мотор, както и с лансирането на специфичната версия Defender 130 Outbound и пакетът County за Defender 110.

Новият Defender 130 V8 е изпълнен с петлитров, V-образен, осемцилиндров мотор, който е в положение да генерира оптималната мощ от 500 конски сили и оптимален въртящ миг от 610 Нм. Новата трансформация предлага опция за ускоряване от 0 до 100 км/ч за 5.7 секунди.

За Defender 130 Outbound, от компанията споделят, че той е създаден съгласно упованията на най-приключенско насочените клиенти на марката, които обичат провокациите и се нуждаят от спомагателни товарни решения, запазвайки обаче петместната интериорна настройка.

Defender 130 Outbound, който се отличава със специфична стилистика на екстериора и интериора, предлага товарна съдържимост от 1329 до 2516 литра, като при сгъването до хоризонтално състояние на задния ред седалки, товарното пространство е с дължина от 1267 мм.

Луксозният всъдеход се предлага с набор 20- и 22-цолови алуминиеви джанти, а за тези, които желаят да защитят инвестицията си по допустимо най-хубавия метод, от компанията оферират Satin предпазен филм за купето.



Defender 130 Outbound идва с цялостен набор системи за повишение на сигурността и асистенция на ръководството, включително интелигента система за задвижване на четирите колела, адаптивно въздушно окачване и други, а модификациите във връзка с задвижването са P400 и D300, както и в новата V8 версия.

Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР