lamqta.comОвен Много противоречив ден. Успехи и неприятности непрекъснато ще се

...
lamqta.comОвен Много противоречив ден. Успехи и неприятности непрекъснато ще се
Коментари Харесай

Много противоречив ден! Ето за коя зодия

lamqta.com

Овен
Много спорен ден. Успехи и неприятности непрестанно ще се сменят и това доста ще Ви нервира. Ще Ви харесват напълно не всички събития през този ден, само че напъните Ви да измененията обстановката ще бъдат напразни. Постарайте се да се помирите и да не създавате нови проблеми в добавка на към този момент съществуващите. Много огромна е вероятността за поява на професионални компликации, с които ще се наложи да се справяте независимо. Подкрепата на околните няма да е цялостна и надалеч не всеки път ще Ви схващат вярно, само че като цяло връзките Ви ще са спокойни. 

  ``
реклама
Телец
Ако има нещо, до което настойчиво се пробвате да се доберете на работата си, през днешния ден има огромна възможност най на края да видите напредък в това направление. Разбира се, няма никаква гаранция, че всичко ще тръгне по този начин, както би Ви се желало, само че при такива неща в никакъв случай не може да има гаранция за всичко. Но пък тъкмо това прави упованието по този начин завладяващо: в никакъв случай не знаеш, какво може да очакващ в идващия миг.Така че раздвижете пръсти, изпратете нужните електронни известия и чакайте, с цел да видите какво ще стане. Възможно е да се наложи и да позвъните на някое и друго място.

Близнаци
Емоциите Ви претърпяват крах, а обстановката става все по-сложна, задълбочаваща се, и до някаква степен трагична. Но по какъв начин бихте се чувствали и Вие, в случай че някой прекомерно доста Ви притиска, с цел да измъкне от Вас най-малко някоя дума за нещо, а Вие чудесно знаете, че това няма да стане? От друга страна в този момент е доста елементарно човек да Ви предразположи на диалог. Ако попаднете на подобаващите слушатели, най-хубавото решение е да говорите. Разкажете за това, което Ви вълнува.

Рак
Това е ден на прелестно неофициално другарство. Не се отхвърляйте от поканите за тържество по случай рожден ден, годишнина от празник или някакво друго празненство. Ще прекарате времето си добре, в случай че се окажете в компанията на съвсем непознати хора. Освен това този ден денят е извънредно подобаващ за среще с родителите на Вашата „ половинка ” и напълно няма да е мъчно да намерите общ език. Ако планирате да се занимавате с някаква работа, имайте поради, че сполучливото им довеждане докрай не зависи единствено от положените усилия от Ваша страна, само че и от стечението на събитията. Ако в нещо не Ви върви, просто превключете на друго занятие.

Лъв
Във всеки миг може да се сблъскате с нов, трогателен и забавен човек, и то - при необикновени условия. Веднага ще го познаете по загадъчната усмивка, тъй като и Вие се усмихвате по този начин. Щом очите Ви се срещнат, и двамата ще имате възприятието, че се познавате от най-малко 100 години. И дано не Ви е чудно, в случай че всичко приключи с превъзходен диалог за реинкарнацията.

Дева
Днес ще Ви бъде много мъчно да вземете някакво решение, което ще окаже несъмнено влояние на ориста, настроението и вероятното благополучие на Вашия обичан човекСамо че Вие и сами знаете за нуждата за такова решение, и нищо няма да може да извършите.

Везни
Не е наложително непрекъснато да полагате старания, с цел да може всичко в живота Ви да се подрежда добре. Затова в случай че желаете да задълбочите персоналните си връзки или да разширите деловите, не е наложително ежесекундно да работите, без нито са момент да не скръствате ръце. Днес е доста значимо да установите равновесие сред нуждата и по-нататък да полагате старания, и нуждата да почивате. Не е нужно да работите и в обедната отмора, тъй като няма нищо, което да не бъде отсрочено най-малко за известно време.

Скорпион
Ограничете деловата си интензивност. Склонни сте да поемате отговорност за всичко, което става към Вас, само че от това няма никаква потребност. Нищо от това, което сте видели през последно време, не би трябвало да Ви разстройва. По пътя, по който в този момент вървите, има няколко обрата, за които би трябвало да бъдете подготвени. Ситуацията е доста по-добра, в сравнение с Ви се коства, та по тази причина - от къде са тези мрачни мисли? Избавете се от тях с огромна доза здравословен комизъм и ще можете още веднъж да се окажете на правилния път с доста по-позитивно въодушевление. Много по-близо сте до задачата, в сравнение с си мислите. Дерзайте!

Стрелец
Постарайте се да се концентрирайте още от сутринта, и ослепително ще се справите с изумително количество дребни задания. Надвечер ще изгаряте от предпочитание да намерите някой по-високоинтелектуален тласък. Това напълно не значи, че избора Ви би трябвало да се ограничи до документалното кино, да вземем за пример. И в случай че някой Ви предложи, да извършите инцидентен избор, кажете „ да ”...

Козирог
Занимавате се с работата си по своя умишлен и порядъчен фасон и в този миг Вашата пълнота и прагматичност единствено порастват. Честно казано Вие сте толкоз старателни, че работейки без отмора, елементарно можете да пропуснете опцията за прелестно другарство - несъмнено, в сантиментален смисъл. От време на време се откъсвайте от работата и плановете, с цел да оцените и хората, които Ви обкръжават.

Водолей
Днес може да възникне спор сред Вашия обичан човек и Ваш другар, а тъкмо Вие ще се наложи да решавате техните проблеми. Това не е най-приятното, забавно и завладяващо занимания, само че различен излаз за момента просто няма да имате: ще се наложи да се примирите, да се стегнете и да поиграете на гръмоотвод.

Риби
В опитите си да внесете изясненост в междуличностните връзки, Вие сте създали две крачки напред и една обратно. Но даже единствено обстоятелството за някакво придвижване, към този момент е добър знак. Вашата вътрешен глас се пробва да Ви подскаже, по какъв начин да действате през днешния ден сутринта. Възможно е да е подходящ мекия и деликатен жанр на другарство. По-късно денем би трябвало да деянията нерешителност, защото всички, в това число и Вие, сте склонни към непотребна сензитивност.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР