Лъжа е , че някой в редиците на БСП иска

...
Лъжа е , че някой в редиците на БСП иска
Коментари Харесай

Кирил Добрев в Шумен: Държавата се тресе от скандали


" Лъжа е, че някой в редиците на Българска социалистическа партия желае да бъдем с ГЕРБ. В Шумен водехме жестока борба, някои изгубиха работата си, на други уволниха децата им. И ще ги прегърнем? Никога. И дума не може да става за коалиция с ГЕРБ”. Това сподели по време на партийната конференция на Българска социалистическа партия в Шумен зам.-председателят на партията Кирил Добрев. " Обществото желае смели хора, водачи които да поведат народа - не да изясняват кой им е отговорен, а да излезнат и кажат - ние живеем в страна, в която мафията управлява”, добави той. Според Добрев корупцията и бедността са двете страни на една и съща монета. “Само обединена и мощна левица може да разсече този възел. Нужна ни е храброст и борба против ГЕРБ, в която да излезем с лицата си. Истинският и мощен водач е този, който не споделя просто “напред ", а " Всички след мен! ", акцентира Добрев. Той изрази своите опасения, че до момента в който страната се тресе от кавги, от записи и фотоси на премиера, чекмеджета с пари, водача на Българска социалистическа партия - мълчи. " Вместо това ние се занимаваме с наши си, вътрешнопартийни тематики и хватки. Така може да се печелят вътрешнопартийни апаратни борби, само че по този начин не се печели доверието на обществото”, беше безапелационен зам.-председателят на Българска социалистическа партия.

Добрев поздрави Веселин Пенчев, който беше определен за ръководител на организацията в Шумен за втори мандат. " Успехът на огромния водач се крие в изкуството да употребява потенциала на всеки един от екипа и се надявам Веско да бъде такъв”, разяснява Добрев. Той не пропусна да направи и къс разбор на локалните избори в Шумен, които за Българска социалистическа партия бяха извънредно динамични и левицата загуби единствено със 77 гласа. " Няма да не помни и секциите, в които Българска социалистическа партия имаше по-малко гласове на втори тур, спрямо първия. Това значи, че някой е дал своя вот за нас и след това не е повторил. " - разяснява Добрев и изясни, че към този момент е време левицата да се готви за идните парламентарни избори.

Normal021falsefalsefalseBGX-NONEX-NONE /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name: " Нормална таблица " ; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-priority:99; mso-style-parent: " " ; mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt; mso-para-margin-top:0cm; mso-para-margin-right:0cm; mso-para-margin-bottom:10.0pt; mso-para-margin-left:0cm; line-height:115%; mso-pagination:widow-orphan; font-size:11.0pt; font-family: " Calibri ", " sans-serif " ; mso-ascii-font-family:Calibri; mso-ascii-theme-font:minor-latin; mso-hansi-font-family:Calibri; mso-hansi-theme-font:minor-latin; mso-bidi-font-family: " Times New Roman " ; mso-bidi-theme-font:minor-bidi; mso-fareast-language:EN-US;}
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР