Лъчезарният поп изпълнител VenZy стана лице на кампания – Една

...
Лъчезарният поп изпълнител VenZy стана лице на кампания – Една
Коментари Харесай

VenZy с отговорност и към мъжкото репродуктивно здраве


Лъчезарният поп реализатор VenZy стана лице на акция – „ Една цел, една фантазия! “ , каквато май в никакъв случай до момента не се е осъществила - за мъжко репродуктивно здраве.

„ Важно е всички момчета и мъже, които още не са станали татковци, да ревизират своите благоприятни условия. Сексуалните благоприятни условия нямат нищо общо с репродуктивните. Мъжко е да си виновен за здравето си и за дамата до теб “, написа артистът в своя фейсбук профил.

Доказано е, че при неплодородие в двойката в 40% от случаите казусът е при мъжа . Кампанията от 25 март е на инвитро клиника „ София ”, а задачата е да бъдат насърчени млади мъже, които към момента нямат деца, да изследват своите репродуктивни благоприятни условия.

В България не се приказва за мъжките проблеми в това отношение. Често пъти се счита, че „ отговорна “ е дамата, разяснява VenZy в студиото на Радио София:

„ Разбрах, че огромна част от двойките с проблеми (около 68%), които се изследват и подхващат верните дейности, нямат потребност да стигнат до инвитро процедури, с цел да имат свое дете. При мъжът проучването е доста по-лесно, в сравнение с при дамата. Това, което научих, в допълнение ме стимулира да се включа в акцията. “

След като стана баща, VenZy се обърна и към по-малките от публиката. Обясни, че държи към тяхната музика да се подхожда със същия професионализъм, както за другата публика. Написал е и продуцирал първата детска .

„ Задължително е да обкръжим децата с готини и положителни послания , в това число и с песните. Искам да има повече благоприятни условия за гениите, за децата в България “, добави VenZy и даде обещание до края на 2022-ра нов албум .
Вече работи интензивно върху него.

Чуйте целия диалог с артиста.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР