Лъч светлина най-накрая се е появил за Сашка Васева, която

...
Лъч светлина най-накрая се е появил за Сашка Васева, която
Коментари Харесай

Сашка Васева събира 10 000 евро, за да прогледне - slava.bg

Лъч светлина най-сетне се е появил за Сашка Васева, която от години има проблем със зрението.

Ретро иконата на чалгата страда от недоразвитост на очния нерв и е загъбила съвсем изцяло способността си да вижда - има 90% слепота. Дълго време се смяташе, че решение на казуса няма и Сашка разчиташе на Божията помощ, с цел да прогледне. Оказа се обаче, че певицата въпреки всичко е разкрила и медицински вид, с цел да възвърне зрението си.

Васева схванала, че в Русия се ползва електростимулация, която в нейния случай е единствения вид. "И в България е известно това лекуване, само че не дава положителни резултати. А в Германия, в Берлин, клиниката на Федоров могат да ми оказват помощ ", разясни певицата. Тя най-вероятно ще се насочи към братска Русия, само че не скоро, тъй като не разполага с нужните средства.

Не е ясно какъв брой е точната сума, само че сигурно тя надминава 10 хиляди евро, с включени транспортни разноски. Подобна сума е непостижима за Сашка и фамилията й, по тази причина певицата стартира акция за набиране на средства посредством дарителска сметка и се надява, че нейните фенове ще й оказват помощ още веднъж да прогледне.

"Да не си мислят хората, че ние, изпълнителите, сме богати. В никакъв случай не сме. Ако в миналото сме изкарвали пари, те са отишли за купони ", споделя Сашка, написа Галерия.

Проблемите й със зрението стартират преди няколко години. Една заран просто се събудила без да вижда обикновено. Първо губи зрението на дясното си око, след това мощно се утежнява и това на лявото. Сашка към този момент вижда единствено размазани силуети и сенки. Дори човек да стои на няколко крачки от нея, тя не може да го разпознава ясно.

От проблемите й индиректно са наранени децата й, защото едното постоянно би трябвало да я съпровожда, когато излизат на открито. Отделно от това се тормозили за нея.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР