Лабораторията, изследвала качеството на асфалта на пътя край Своге, където

...
Лабораторията, изследвала качеството на асфалта на пътя край Своге, където
Коментари Харесай

Лабораторията, тествала качеството на асфалта край Своге, е собственост на изпълнителя

Лабораторията, изследвала качеството на асфалта на пътя край Своге, където стана тежката злополука, е част от структурата на " Трейс Груп " - компанията, правила ремонт на пътя. 
 Има неприемлив материал в асфалта на пътя край Своге, разгласи районният министър  Фирмата, ремонтирала пътя край Своге, отхвърля версията за фалшив ремонт
Частната лаборатория, удостоверила качеството на асфалта, е благосъстоятелност на " Пи Ес Ай " Стара Загора, заяви bTV, базирайки се на свои източници. На интернет страницата на компанията пък се споделя, че " Пи Ес Ай " е " водеща компания в структурата на „ Трейс Груп Холд ".

Председател на Съвета на шефовете към оня миг е бил Галин Михайлов - наследник на ръководителя на Надзорния съвет на " Трейс Груп Холд ".

Регионалният министър Николай Нанков разгласи през вчерашния ден, че в състава на асфалта има неприемлив материал - варовик. С времето варовикът има податливост да се полира, по тази причина не би трябвало да участва в състава на асфалта.

Според началника на лабораторията Стоян Карабашев варовикът е неделима част от асфалта. Той добави, че щом в протокола е записано, че асфалтът е бил първокласен, значи в действителност е бил. 
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР