Ла Лига и Асоциацията на местните футболисти проведоха втора среща

...
Ла Лига и Асоциацията на местните футболисти проведоха втора среща
Коментари Харесай

В Ла Лига обмислят възможността за Боксинг дей

Ла Лига и Асоциацията на локалните футболисти организираха втора среща за тази седмица, като позициите на двете страни са по-близки от всеки път, регистрират испанските медии.

Те са обсъждали редица тематики, свързани с пандемията от ковид като вероятното възобновяване на сезона и възможното орязване на заплатите на играчите. Сред най-интересните детайлности е вероятността идната акция да стартира не по средата на август, а през септември, ако актуалната не приключи до 30 юни. Междувременно, новият шампионат не трябва да завърши прекомерно късно, откакто Евро 2020 беше изместено за идващото лято. Така може да се наложи тимовете да играят мачове и по Коледа, каквато е традицията в Англия.

Christmas football in #LaLigaSantander?

It's being considered for 2020

https://t.co/sW5B4rwNqT pic.twitter.com/wsiNG9LpEc
— MARCA in English (@MARCAinENGLISH) March 27, 2020
Както е известно, шампионата в Испания е спряно най-малко до 11 април, когато е последният ден от оповестеното изключително състояние в страната. Другата седмица ще има повече изясненост към рестартирането на сезона, когато президентът на Ла Лига Луис Рубиалес ще се срещне с тимовете от първите две равнища на локалния футбол.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР