ла! Извънземните имат лаборатория под Рила планина. Това разкритие прави

...
ла! Извънземните имат лаборатория под Рила планина. Това разкритие прави
Коментари Харесай

Извънземни имат лаборатория под Рила!

ла!

Извънземните имат лаборатория под Рила планина. Това разобличаване прави феноменът Веселка Михайлова, която твърди, че реализира контакти с пришълците. По нейни думи тя постоянно поддържа връзка с инопланетна цивилизация, с чиято помощ съумява да лекува, само че и да получава инфoрмация за тайните на Вселената.


61-годишната жена разкрива още, че в света сега, с изключение на в България, извънземните имали бази под Босна и под Украйна. Те воювали между тях за надзор в Галактиката и над Земята, само че всичките били подчинени на Висшия разум- Господ. Веселка е безапелационна, че с изключение на със съществата, които идват от Космоса, планетата си ние с разделяме и с други жители. „ Под земята са лемурийците и атлантите, те са доста мощно енергийни. Сега на тези измерения идват андромедианците и анунаките – 200 година ще бъдат тук, на Земята, с цел да я прочистват от неприятни сили “, разкрива лечителката-медиум. retro bg


Всъщност нейната доктрина, че под Рила планина има база на извънземни е поддържана преди време и от огромния Петър Дънов. Учителя твърдял, че тъкмо в региона на Седемте рилси езера има особени трептения и допускал, че НЛО неведнъж е кацало там, с цел да се зарежда. Неслучайно и той самият избрал мястото, с цел да организира там своите семинари пред почитателите си, които и до ден сегашен всяка година се събират в Рила, с цел да танцуват измислената от него лечебна система от извършения, известна като паневритмия.


Феноменът Веселка Михайлова е родена и живее във Варна. Въпреки че има голям брой способности на врач и медиум, не се обявява и популяризира. 61-годишната жена споделя, че преди 30 лета за първи път усетила, че реализира контакт с по-висша цивилизация, която до през днешния ден я направлява в земната й задача. През октомври 2021 година Веселка боледувала тежко от Ковид-19 и споделя, че по-късно й се е дало Свише да види Бога. Именно тогава усетила, че е подготвена да стартира да лекува с сила – нещо за което висшите сили я подготвяли от дълго време, само че от този миг й се дало да го осъществя. „ Осъзнах, че към този момент имам подготвеност да оказвам помощ, да церя. Имам 5 светлинни кода. Да оказвам помощ е подарък свише.

Преди можех да виждам на кафе, всички споделяха, че познавам, само че това не е мощната ми част. Силата ми е в лечението. Повечето от страдащите се оказва, че имат някаква зловредна енергийна интервенция и когато се вкарат тези светлинни кодове, те почистват и неприятната сила и я изкарват. След това аз стартирам да чувствам аромати, по този начин пък моето тяло се почиства от отрицателната сила на отсрещния човек, част от която може да е проникнала в мен. Това е тип ароматерапия, която почиства моето тяло ”, изяснява Веселка за работата си.


Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР