Л юбимият сериал на българските семейства „All Inclusive” се завръща

...
Л юбимият сериал на българските семейства „All Inclusive” се завръща
Коментари Харесай

“All Inclusive” тръгва с деца на море тази есен по NOVA

Л юбимият сериал на българските фамилии „ All Inclusive” се завръща с нов, четвърти сезон от 17 септември в ефира на NOVA.

Приятелските семейства Чобанови и Сиромашки се насочат на следващата си почивка – този път в слънчева Албена. Морският курорт ще се трансформира в сцена на един от най-забавните сезони на хитовата фамилна комедия, която дава обещание още повече смях и въодушевление.

В идващия сезон героите самоуверено потеглят с деца на море, само че това тяхно решение ще сътвори невероятни премеждия по време на лятната отмора, които заплашват да ескалират в още по-комични обстановки. Дали ще преодолеят трагикомичните си инциденти по пътя към по този начин мечтаната щастлива морска почивка, следва да разберем тази есен по NOVA.

Едно е несъмнено – в четвъртия сезон на „ Аll Inclusive” всичко ще се обърне с главата надолу. Младите ще помъдреят, а възрастните много ще лудуват, жадувайки да вземат най-хубавото от живота тук и в този момент. Самотните пък ще получат шанса да открият любовта, само че тя ще ги изненада и провокира по непредвиден и даже подъл метод.

В четвъртия сезон на комедийната поредност феновете ще видят обичаните артисти Ненчо Балабанов, Елена Атанасова, Любен Кънев, София Маринкова, Йоанна Начева, Нели Монеджикова, Любомир Бъчваров, Явор Борисов, Петър Калчев и Юлиян Малинов. А в новите епизоди към тях се причисляват и още надарени артисти – Димитър Живков, Елена Василева, Яна Огнянова и доста други.

Вълшебни мемоари за детството феновете ще си върнат и с помощта на очарователната детска тайфа, подготвена за радостни завършения, в която ще се включат Силвестър Велячки, Дебора Жечева, Виктор Попов и Михаела Горанова.

Продуцент на сериала “All Inclusive” е Краси Ванков („ Hidalgo Productions “), режисьори са Боя Харизанова и Александър Косев, а сюжетът е дело на Иван Ангелов и Борис Борисов. Оператор е Борис Луканов, музиката е на композитора Марио Балтаджиев.

Гледайте четвъртия сезон на щурото фамилно премеждие „ All Inclusive “ от 17 септември по NOVA.

Следете всичко за „ All Inclusive “ във страницата и на профила на сериала.

Получавай най-горещите вести от Vesti.bgАБОНИРАЙ СЕ--> Източник:.comments-item{clear:left;}.article-comment-types div{z-index:100;}.answer { margin-left:33px; }
* Моля, коментирайте съответната публикация и използвайте кирилица! Не се толерират отзиви с обидно или нецензурно наличие, на верска или етническа основа, както и написани единствено с основни букви!
0 коментара В службата въведохме предписание - за всяка ругатня да слагаме в касичката по 20 стотинки. Първоначално си мълчахме, след това един сътрудник постави 100 лв. и… Обратно в уеб страницата
За да пишете, оценявате или докладвате мнения, апелирам логнете се в профила си.
ВходРегистрацияПотребителско име*Парола*Запомни меПотребителско име*Полето Потребителско име не би трябвало да е празно.E-mail*Полето E-mail не би трябвало да е празно.Парола*Полето Парола не би трябвало да е празно.Парола (отново)*Полето Повторете паролата не би трябвало да е празно.ИмеПолето Име не би трябвало да е празно.Дата на ражданеПолето Дата на раждане не би трябвало да е празно.Декларирам, че съм се срещнал с за прилагане на услугите на Нетинфо.ПоследниИма голям брой сигнали за неспазване на въведените противоепидемични ограничения в странатаКрис Прат е отпред в ранглиста за най-високоплатени телевизионни актьориПричината - фотография на голо бебеТова е втори опит на звездната двойка да се ожениФункцията ще улесни запазването на линкове за по-късно " Не съм подготвена да бъда претендент за министър председател, считам, че човек би трябвало да си тежи на мястото ", разяснява МитеваКакво е разискал председателският съвет на парламентаВижте по какъв начин да си ги приготвите:Броят на жертвите надвиши 2000 душиАвторите на проучването вършат ангажимента, че повода за това може да е освен разпространяването на разновидността Делта, само че и отслабването с времето на отбраната от ваксинитеРискувахме живота си за Германия, а в този момент ни третират като всички останали бежанци, описват Наби и Султан. Те са работили за Бундесвера и немското посолство в Афганистан. Избягали са от талибаните в последния моментДжо Байдън удостовери своя проект да изтегли американските военни от Афганистан до края на този месецЖълт код за заплаха от интензивни превалявания с гръмотевици и градушки е публикуван за 12 области на странатаВ процентно отношение броят на позитивните случаи по отношение на броя на направените проби е 7,95%Надя Гулам: Вярвам, че са станали по-лоши, научили са се по какъв начин да лъжатПутин назова имунизацията главно оръжие в битката с COVID-19От мрежата Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР