Кюстендил. В Кюстендил се проведе церемония по встъпване в длъжност

...
Кюстендил. В Кюстендил се проведе церемония по встъпване в длъжност
Коментари Харесай

В Кюстендил се проведе церемония по встъпване в длъжност на новия областен управител

Кюстендил. В Кюстендил се организира гала по встъпване в служба на новия регионален шеф, съобщи кореспондент на Радио „ Фокус “ – Кюстендил . Церемонията се състоя в залата на Областната администрация, а на нея участваха досегашният регионален шеф Виктор Янев, новоназначеният регионален шеф Александър Пандурски, настоящите и все още зам. регионални шефове Матей Попниколов и Райчо Цветин, както и основният секретар Гергана Михайлова.

„ Знаете, че с решение 421 на Министерски съвет има промяна на регионалните шефове. За мен е наслаждение да ви показва новият регионален шеф – господин Пандурски, човек с дълъг управнически опит. Надявам се, че от тук нататък ще продължи сполучливото ръководство на регионалната администрация. Много неща се случиха, доста действия се направиха, доста събития, само че постоянно остава нещо, което не е довършено. Радвам се, че регионалната администрация се поема от човек с опит. Основната функционалност, която следва, е произвеждането на изборите на 11 юли “, сподели Виктор Янев. По традиция новият регионален шеф получи химикал от неговия предходник. „ Традициите, които ги има и са основани – най-хубавите,ще бъдат мултиплицирани и продължени. Ще търсим поддръжка на експертите. Надявам се, че положителните практики ще бъдат умножени. Всичко, което е належащо да бъде направено за жителите на Кюстендилска област, ще бъде осъществено “, сподели Александър Пандурски.

По думите му би трябвало да се работи за един естествен, почтен, кардинален избор, с цел да може да се види представителството на обществото в ръководството. По думите на регионалния шеф всички желаят България да бъде една естествена страна в Европейския съюз, която може да реализира всичко, което нейните дадености допускат. Новият регионален шеф добави, че първоначално ще се работи със остарелия екип. „ Аз постоянно съм бил доброжелателен. Човек, който може да работи с всевъзможни хора. Важното е те да са експерти, значимото е да извършват своите отговорности, а аз мисля, че всички в регионалната администрация са такива. Всеки който потвърждава своя професионализъм всекидневно, всеки който работи в полза на Кюстендилска област и на българската страна, ще продължи да работи “, сподели Александър Пандурски.

Венцеслав ИЛЧЕВ
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР