Кюстендил. В Кюстендил бяха представени новите зам. областни управители, предаде

...
Кюстендил. В Кюстендил бяха представени новите зам. областни управители, предаде
Коментари Харесай

В Кюстендил бяха представени новите зам. областни управители

Кюстендил. В Кюстендил бяха показани новите зам. регионални шефове, съобщи кореспондент на Радио „ Фокус “ – Кюстендил . Представянето се състоя в залата на Областна администрация, където участваха регионалният шеф Александър Пандурски, секретарят Гергана Михайлова и новоназначените зам. регионални шефове - Георги Илинов и Йордан Гогев.

„ Те към този момент са част от нашия екип. Поздравявам ги по отношение на тяхното предопределение. Ние, като колектив на регионалната администрация, ги одобряваме с вярата за една добра и ползотворна работа в името на най-важната задача, която стои пред нас. Това е провеждането на едни почтени и транспарантни избори в пандемична конюнктура “, сподели Александър Пандурски.

Той изрече признателност за досегашната работа на напусналите към този момент зам. регионални шефове – Матей Попниколов и Райчо Цветин. Вече са разпределени ресорите на новите зам. регионални шефове. Йордан Гогев ще дава отговор за околна среда и води, туризъм, труд и обществена политика, енергетика, осведомителни технологии и известия, юношески действия и спорт, сигурност и публичен ред. Георги Илинов ще дава отговор за стопанската система, земеделието, храните и горите, опазването на здравето, капиталови действия и районно развиване, просвета, превоз, обучение и просвета.

Йордан Гогев е бил 20 години в системата на Българската войска като офицер, а по-късно 10 години е работил в областта на ВиК. Георги Илинов е работил 12 години в Завода за кондензатори, 12 години в Агенция „ Митници, както и в частния бизнес. От своя страна регионалният шеф на Кюстендил Александър Пандурски уточни, че с помощта на институциите, Районната изборна комисия, секционните изборни комисии, би трябвало да се насочат напъните, тъй че в границите на законодателството всеки един жител да изрази своите политически редпочитания, без да се доближава до влияние от страна на който и да е било, с цел да бъде упражняван даден избор. „ Да, има такива подозрения, чували сме ги, споделяни са. Поради тази причина ние считаме да създадем всичко допустимо, посредством съответните институции това да не се случва “, сподели Александър Пандурски.

Венцеслав ИЛЧЕВ
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР