Кюстендил. С мега концерт в парк Рила и европейска подкрепа

...
Кюстендил. С мега концерт в парк Рила и европейска подкрепа
Коментари Харесай

С мега концерт в парк „Рила и европейска подкрепа Дупница отново избра пътя на демокрацията

Кюстендил. С мега концерт в парк „ Рила " и европейска поддръжка Дупница още веднъж избра пътя на демокрацията, оповестиха от пресцентъра на Политическа партия ГЕРБ – Кюстендил . На сцената на заниманието се събраха хора, които не бъркат шоу с ръководство. С огромен концерт пред повече от 3000 симпатизанти, с присъединяване на дует „ Ритон ", Константин и 2Bona, Коалиция ГЕРБ - Съюз на демократичните сили поздрави свободна и самостоятелна Дупница. Специални посетители на събитието бяха доктор Андрей Ковачев- член на Европейския парламент и заместник-председател на групата на ЕНП, Спас Гърневски - знакова фигура за Дупнишките барикади, някогашен кмет на Пловдив и претендент за депутат от коалиция ГЕРБ-СДС в града на тепетата, Даниел Данчев - регионален координатор на ГЕРБ, кметътна Дупница инж. Методи Чимев, кметът на Сапарева баня Калин Гелев, Ивайло Константинов - общински началник на ГЕРБ - Дупница и зам.-кметът Крум Милев.

Евродепутатът доктор Андрей Ковачев прикани присъстващите жители да поддържат листата на Коалиция ГЕРБ - Съюз на демократичните сили, с цел да продължи европейското развиване на България. „ Само с европейската взаимност и със устойчиво държавно управление можем да реализираме огромни триумфи и в най-малките общини ", безапелационен бе Ковачев. Спас Гърневски поздрави свободна, демократична и европейска Дупница. „ Преди много години извоювахте вашата независимост и достолепие. Никога няма да не помни Дупнишкште барикади ", съобщи прочувствено Гърневски. Той помни ясно събитията от 1997 година. „ Призовавам всички наши претенденти - бийте се като за последно. Ние не се борим за постове, кресла и места, а се борим за демокрацията ", прикани Спас Гърневски под шумните овации на публиката.

Всички претенденти за народни представители от коалиция ГЕРБ - Съюз на демократичните сили за 10-ти МИР направиха своите къси представяния към публиката. Нели Точева съобщи, че нейната персонална идея са младежите и младите фамилии, освен в Кюстендил, само че и в цяла България. Станислав Тенев прикани гласоподавателите да не избират пътя на езика на омразата и разрухата, тъй като те са пагубни за България. Мишел Ваячева акцентира на консенсуса сред локална и национална власт и акцентира, че Дупница и Сапарева баня са положителни образци за развиване. Д-р Александър Паризов съобщи, че някои объркаха ръководството със заниманието. " Някой не можа да си откри сцената. Тази сцена е за занимания, а трибуната на Народно събрание е за ръководство ", сподели депутатът от 45-ото Народно заседание. Анелия Любенова дефинира ГЕРБ - Съюз на демократичните сили като единствената дясна коалиция в бюлетината, която залага на европейско бъдеще, с европейски приходи. " По обучение съм правист, по специалност юрист, а по предопределение държавник ", съобщи Михаела Крумова. Тя акцентира, че листата на ГЕРБ - Съюз на демократичните сили е уравновесена сред младостта и опита. Даниел Александров съобщи, че България не е шоу, България не е хазарт и не е играчка в ръцете на хора, които са алчни за власт. Водачът Христо Терзийски напомни, че на 11 юли ще победи европейският първенец по футбол. " С вашата поддръжка, на тази дата може да победи и европейската коалиция на България - ГЕРБ-СДС! ", прикани Терзийски.


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР