Кюстендил. Новата 2022 година ще бъде посрещната в Кюстендил без

...
Кюстендил. Новата 2022 година ще бъде посрещната в Кюстендил без
Коментари Харесай

Новата 2022 година ще бъде посрещната в Кюстендил без празнична заря

Кюстендил. Новата 2022 година ще бъде посрещната в Кюстендил без празнична заря. Това заяви по време на онлайн съвещанието на Общинския съвет – Кюстендил кметът Петър Паунов, съобщи кореспондент на Радио „ Фокус “ – Кюстендил . Решението е по отношение на подетата в цялата страна акция, без празнична новогодишна заря. „ Ние не раполагаме с такива бюджети, в последните години донори осигуряваха фойерверките, те ще преценяват дали тази алегорична спестовност да бъде дарена “, сподели Петър Паунов. Той уточни, че досега е сполучлива дарителската акция „ Заедно за Оги “.

Всеки искащ ще може да посрещне новата 2022 година на площад „ Велбъжд “. Ще има осъществявания на кюстендилски деца и на градския духов оркестър. Сдружението по туризъм ще обезпечи награди за част от присъстващите. Те ще бъдат под формата на ваучери за заведенията. Освен това ще има и лотария, също с награди.

Кметът на Кюстендил отговори на въпрос, заложени от общински консултант, отнасящ се до обезопасяването на „ Николичевски път “, където преди дни е имало случай с блъснат от автомобил кон. Предстои среща сред пострадалия, общинската администрация и виновните институции.
Венцеслав ИЛЧЕВ
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР