Кюстендил. Мъж влиза в затвора за 4 години и 9

...
Кюстендил. Мъж влиза в затвора за 4 години и 9
Коментари Харесай

Мъж влиза в затвора за 4 години и 9 месеца заради държане и отглеждане на марихуана в село Крайници

Кюстендил. Мъж влиза в пандиза за 4 години и 9 месеца поради държане и развъждане на марихуана в село Крайници, оповестиха от Окръжен съд – Кюстендил . Съдът, под председателството на арбитър Надя Георгиева наложи санкции „ отнемане от независимост “ за период от 4 години и 9 месеца и „ санкция “ в размер на 5 000 лева, във връзка с подсъдимия В. Т. Той се призна за отговорен за държане, за разпространяване на високорискови наркотични субстанции – коноп / марихуана / в изключително огромни размери и за развъждане на растения от рода на конопа. Съдът утвърди съглашението реализирано сред Окръжна прокуратура и отбраната на подсъдимия, като дефинира първичен „ общ “ режим на изтърпяване на наказването „ отнемане от независимост “.

В. Т. се призна за отговорен за това, че на 11.10.2021 година, в къща, в село Крайници, населявана от него, е държал за разпространяване високорискови наркотични субстанции – коноп / марихуана / в изключително огромни размери, в общо количество на наркотичното вещество – 25 020 грама, на обща стойност 151 120 лева

Подсъдимият се признава за отговорен и в това, че от началото на 2021 година до 11.10.2021 година отглеждал растения от рода на конопа, в нарушаване на откритите от Закона правила. В двора на къща, негова благосъстоятелност в с. Крайници – растения, с общо чисто тегло на листната маса – 105 892,5 грама, на стойност 635 355 лева Съдът приспада от наказването, времето през което подсъдимия е с мярка за неотклонение „ Задържане под стража “, от 11.10.2021 година, до влизане на съглашението в действие.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР