Кюстендил. Коалиция ГЕРБ – СДС регистрира листата си с кандидат-депутати,

...
Кюстендил. Коалиция ГЕРБ – СДС регистрира листата си с кандидат-депутати,
Коментари Харесай

Коалиция ГЕРБ – СДС регистрира листата си с кандидат-депутати в Кюстендил

Кюстендил. Коалиция ГЕРБ – Съюз на демократичните сили записва листата си с кандидат-депутати, Христо Терзийски още веднъж е лидер за област Кюстендил, оповестиха от пресцентъра на Политическа партия ГЕРБ – Кюстендил . Водачът на листата на ГЕРБ – Съюз на демократичните сили за област Кюстендил Христо Терзийски и част от претендентите за народни представители записаха листата на Коалицията за идните избори на 11 юли. Министърът на вътрешните работи през миналия мандат Христо Терзийски, който още веднъж ще води мощния тим на ГЕРБ – Съюз на демократичните сили в област Кюстендил, бе съпроводен от претендентите Даниел Александров, Михаела Крумова, Станислав Тенев и Нели Точева. Под номер две в листата още веднъж е младият международен и европейски първенец по битка – 29-годишният дупничанин Даниел Александров. Трета е Михаела Крумова – юрист с дългогодишна процедура и член на Контролната комисия на ГЕРБ. На миналите избори завоюва доверието на своите съграждани и бе определена за депутат. Областният ръководител на Съюз на демократичните сили и общински консултант в Общински съвет – Кюстендил, Анелия Любенова-Мандалска е идната в листата на обединението. Уважаваният психиатър с над 30-годишна професионална процедура и доскорошен депутат доктор Александър Паризов е под номер 5 в листата на ГЕРБ – Съюз на демократичните сили. Под номер шест още веднъж е младеж - 28-годишната фармацевтка от Сапарева баня Мишел Виячева. Седми е Станислав Тенев от Бобов дол – шеф на Общинската работа по земеделие. От квотата на младежите е и Нели Точева, която е новото попълнение в листата и заема осмото място. 27-годишната Нели Точева е от град Кюстендил, с икономическо обучение и е регионален началник на младежката конструкция на политическата мощ.

ГЕРБ още веднъж ще бъде в коалиция със Съюз на демократичните сили – най-голямата и най-старата десни партии в България – членове на ЕНП в Европейския парламент. Готови сме да предложим на нашите сънародници сигурност, непоклатимост, икономическо развиване и разцвет. Това съобщи лидерът на листата Христо Терзийски, незабавно откакто тя бе записана в РИК – Кюстендил. „ Листата затвърждава философията ни - да бъде напълно от претенденти, които са от района, в никакъв случай не са губили връзката си с Кюстендилска област, чудесно познават проблемите ѝ и могат да предложат най-ефективните решения. Те са потвърдени експерти с многостранна експертиза в разнообразни области. Наред с опита, листата ни в още по-голяма степен съчетава и силата на младостта. Младите хора са бъдещето на Кюстендил и на България “, уточни още Христо Терзийски.

„ Отново залагаме на съвсем същата листа с претенденти, тъй като тя се оказа сполучлива на миналите избори. Заявихме, че даваме път на силата и интензивността на младите, по тази причина в този момент имаме повече младежи в листата. Нашите претенденти са локални, уважавани и потвърдили се в своите сфери. Отново сме заложили на хора, които могат да бъдат потребни на обществото със своите пълномощия и предпочитание да работят за положителното развиване на своя район “, съобщи регионалният координатор на ГЕРБ – Кюстендил Даниел Данчев.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР