Кюстендил. Като водач на листата на коалиция ГЕРБ - СДС,

...
Кюстендил. Като водач на листата на коалиция ГЕРБ - СДС,
Коментари Харесай

Листата на кюстендилци представиха от коалиция ГЕРБ – СДС

Кюстендил. Като лидер на листата на коалиция ГЕРБ - Съюз на демократичните сили, съм благополучен, че тя се състои напълно от претенденти, които са „ локални “ хора – от района, в никакъв случай не са губили връзката си с Кюстендилска област, младежи и потвърдени експерти, които чудесно познават проблемите ѝ и могат да предложат най-ефективните решения. Това съобщи лидерът Христо Терзийски по време на формалното показване на листата на ГЕРБ – Съюз на демократичните сили пред медиите в Кюстендил, оповестиха от пресцентъра на ГЕРБ - Кюстендил . „ Имаме чудесно готови специалисти във всички сферата – медицина, право, стопанска система, земеделие, публицистиката, просвета, обучение “, акцентира Терзийски.

„ Предвиждаме Брутният вътрешен продукт да нарасне към 100 милиарда евро до 2025 година, а размерът на директни задгранични вложения с над 50%, като за 12 месеца ще възстановим изгубения Брутният вътрешен продукт през интервала на рецесията. Искаме да утвърдим България като положително място за основаване на семейство, развъждане и образоване на деца, и перспективна професионална реализация. Залагаме на обилни вложения в образованието и нововъведенията “, съобщи Христо Терзийски. Той бе безапелационен, че ще се усилят двойно разноските за научно-изследователска и развойна активност до 2025 година и петкратно ще бъдат нараснали вложенията за цифровизация на бизнеса. „ Ще подпомогнем дребните и междинни предприятия и софтуерните компании за въвеждане на цифрови системи и умения. Очакваме това да докара до повишение на общата продуктивност на предприятията с над 10% “, изясни още лидерът на листата Христо Терзийски.

Младият медалист от международни и европейски шампионати по битка Даниел Александров, който сега е на съревнование в Унгария и се включи посредством видео връзка, даде поръчка, че ще работи за развиването на целия район и на родния си град Дупница. „ Мога да повеждам борби и да бъда потребен в дадени сфери – спорта, младежките политики и туризма “, уточни Дани Александров.
Председателят на Общински съвет – Кюстендил и претендент за депутат Михаела Крумова се обърна с думите: „ По обучение съм правист, по специалност съм юрист, а призванието и моето предпочитание е да послужвам на хората. “ Тя добави, че е родена и израснала в Кюстендил, дружно със своето семейство живеят и работят в родното си място. „ Искаме да продължим започнатото през предходния мандат по отношението на върховенството на закона и битката с корупцията “, изясни Крумова.
Популярната родна водеща по Българска национална телевизия Люба Пашова, която също е част от листата, съобщи, че точно в Кюстендил е получила най-хубавото обучение, което й е дало старт в живота. „ Именно тук се научих на обич към образованието, към буквите, към книгите, към културата. Културата е нашата памет. Без просвета и без памет ние нямаме бъдеще “, акцентира обичаната телевизионна водеща.
Анелия Любенова е индивидът, който десетилетия наред работи за идеята на Съюза на демократичните сили – тя също е част от листата на Коалицията. „ За мен е чест да съм част от листа, която има евроатлантическа устременост и се опълчва на това страната ни да тръгне по различен път на развиване “, акцентира тя. „ За нас главен приоритет продължава да бъде образованието. През миналия мандат държавното управление и господин Борисов поеха ангажимент да усилят учителските заплати и го извършиха. В програмата ни още веднъж е заложено поетапно да продължат да се усилват приходите на учителите и преподавателите “, изясни Анелия Любенова.
Човекът с повече от 30 години опит в лекарската специалност и по-конкретно в региона на психологичното здраве, доктор Александър Паризов от Дупница, се обърна с думите: „ Обграден съм от специалисти в своята област; от хора, които са се потвърдили със своята общност и родолюбие. Всички ние сме хора от региона – всички милеем за нея и работим за нейното развиване. “ Д-р Паризов, който е шести в листата на Коалицията уточни, че държавното управление и министър председателят Бойко Борисов са потвърдили, че когато се постанова да се вземат незабавни ограничения и решения, те ги вземат доста съответно и доста бързо. “Правителството постави преди всичко живота и здравето на нацията – от това не зная дали има по-хубаво “, безапелационен бе доктор Паризов.

Седма в листата на ГЕРБ – Съюз на демократичните сили е младата фармацевтка от община Сапарева баня Мишел Виячева, която даде поръчка, че ще работи за младите фамилии и тяхното бъдеще в района.
Експертът в областта на земеделието Станислав Тенев уточни: „ През последните години Правителството подкрепя извънредно земеделците и животновъдите, всички заплащания към бенефициентите се случват в период и няма забавяния. Интересите на българския аграрни производител и животновъд са изцяло предпазени, а това е и изключително значимо за нашия район. Вече е ясна и рамката на Общата селскостопанска политика за идващия програмен интервал. Голяма част от заплащанията са обезпечени, като при част от тях даже приказваме за фрапантен растеж. “
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР