Кюстендил. 31 са новите случаи на COVID – 19 в

...
Кюстендил. 31 са новите случаи на COVID – 19 в
Коментари Харесай

31 са новите случаи на COVID – 19 в област Кюстендил за изминалото денонощие

Кюстендил. 31 са новите случаи на Коронавирус – 19 в област Кюстендил за миналото денонощие. Това оповестиха за Радио „ Фокус “ – Кюстендил от Областния действен щаб в града. Новозаразени лица има в общините: Дупница – 12, Кюстендил – 10, Рила – 3, Невестино – 2, по един нов случай има в Сапарева баня, Бобов дол, Бобошево и Кочериново.

В Ковид отделението на МБАЛ „ Д-р Никола Василиев “ в град Кюстендил са приети в болница 34 души. Трима са на интензивно лекуване. В Ковид отделението на Общинската болница в град Дупница са приети в болница 25 лица. Трима души са на интензивно лекуване. В Ковид отделението на МБАЛ „ Св. Иван Рилски – 2003 “, град Дупница са настанени за лекуване 33-ма пациенти. Един е на интензивно лекуване. През миналото денонощие има умряли двама души, те са имали съпътстващи болести.

14-дневната заболяваемост в Кюстендилска област е 465,62 на 100 хиляди души население. През вчерашния ден в област Кюстендил са сложени 283 дози, а лицата със приключен имунизационен цикъл са 31 206.
Венцеслав ИЛЧЕВ

Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР