Кварталите на София Драгалевци и Бояна са сред най-скъпите за

...
Кварталите на София Драгалевци и Бояна са сред най-скъпите за
Коментари Харесай

Ицко Финци стана комшия на Ани Цолова. Актьорът с пенсия от 145 лева се сдоби с вила в Драгалевци

Кварталите на София Драгалевци и Бояна са измежду най-скъпите за живеене. Къщите там са извънредно скъпи и множеството жители на тези елементи от столицата имат постоянни и високи приходи, с цел да могат да си разрешат живот там. Оказва се, че Ицко Финци неотдавна е станал комшия на водещата Ани Цолова точно в Драгалевци. Доскоро артистът и младата му половинка отглеждаха новороденото си дете в село Гинци, което се намира покрай столицата. Къщата, която обитаваха, е наследствена благосъстоятелност на артиста. С идването на зимата обаче двойката е решила да се реалокира в столицата, с цел да си спести дългото пътешестване в неприятните метеорологични условия.

Лиза – половинката на Ицко Финци, употребява профила си в обществената мрежа Facebook, с цел да показа какви стремежи имат двамата във връзка с къщата, която търсят. „ Здравейте! Бихме желали да наемем дълготрайно къща за целогодишно живеене. Да е независима, с двор, затворен гараж, необзаведена (само главните неща: печка-пералня-бойлер-хладилник). Да не е на шосе или основен път. Хубаво би било да има камина. Ако няма различен тип отопление (газ, локално парно), ще се отопляваме с електрически печки, само че не бихме употребявали климатици. Предпочитаме кварталите „ Драгалевци “ и „ Бояна “. Да е в гората, на високо, само че да има целогодишен достъп. Не ни се занимава с довършителни или поправки действия по къщата; с изключение на косене на тревата, не ни се занимава с поливане, одекоряване и така нататък на двора. Домакинството ни е от 3 възрастни и малко детенце. Нямаме куче или котка (уви). Подскажете разновидности, апелирам! “, написа тя.

Скоро по-късно двамата избраха къща в Драгалевци, която дава отговор на условията им.

Справка с пазара на недвижимите парцели сега демонстрира, че тези къщи излизат много солено за наемателите им. Интересното е, че артистът преди две години заяви, че получава унизителната сума от 145 лв. пенсия, а с цел да живее разчита на помощта на сина си. За да заживее в сходна къща в един от най-скъпите квартали в София, очевидно двойката е намерила метод да се оправя финансово, с цел да може да си разреши този метод на живот.

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР