Квартал в Русе осъмна облепен с некролози на президента Румен

...
Квартал в Русе осъмна облепен с некролози на президента Румен
Коментари Харесай

Квартал в Русе облепен с некролози на президента Радев

Квартал в Русе осъмна облепен с некролози на президента Румен Радев. Те са били сложени през нощта от незнайни лица. Хората, които живеят в региона, са възмутени от гаврата с президентската институция, предава.

Некролозите са били разлепени по стълбове, огради и електрически табла в квартал " Дружба 3 ".

" Това е доста незаконно и неверно, просто не ми го побира разсъдъкът. Не е този методът, по който би трябвало да се реализират всякакви консенсуси от политиците. Аз съм безпристрастна, но това не е добре, за мен е закононарушение, това е президент въпреки всичко ", разяснява Румяна Христова.

От Българска социалистическа партия в Русе реагираха остро. Социалистите са безапелационни, че има граници в политиката, които не би трябвало да се прекрачват. Те чакат прокуратурата да вземе отношение по случая.

" Президентът е човек като всички други, би трябвало да се почита личността, без значение дали сме на друга позиция с нашия конкурент. Прокуратурата, в случай че счита, че са налице данни за закононарушение, би трябвало да се самосезира ", разяснява общинският консултант от БСП-Русе Биляна Кирова.

Част от некролозите към този момент са отстранени, а в акцията по отстраняването им ще се включат и младежи от Русе.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР