Курсът на еврото днес се повиши рязко до най-високото си

...
Курсът на еврото днес се повиши рязко до най-високото си
Коментари Харесай

Рязък скок на еврото, достигна най-високите нива спрямо долара от март 2022 г.

Курсът на еврото през днешния ден се увеличи внезапно до най-високото си равнище от март 2022 г, преминавайки прага от 1,11 $, оповестиха немски финансови издания, представени от Българска телеграфна агенция.

В междубанковата търговия във Франкфурт тази заран единната европейска валута се котираше за 1,1149 $, след данните за понижаващата се инфлация в Съединени американски щати, което накара вложителите да имат вяра, че политиката на парично стягане на Управлението за федерален запас на Съединени американски щати може би е към своя край.

Европейската централна банка дефинира през вчерашния ден следобяд референтен курс на еврото от 1,0989 $.
Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР