Куриерите, които ви доставят различни пратки у дома, могат да

...
Куриерите, които ви доставят различни пратки у дома, могат да
Коментари Харесай

Мъж стана затворник в апартамента си, благодарение на куриер

Куриерите, които ви доставят разнообразни колета вкъщи, могат да причинят куп проблеми и главоболия, най-често свързани с дълго и изнервящо очакване или оправданието, че не са ви разкрили на посочения адрес и пратката ви е отпътувала към някой от офисите на компанията, откъдето би трябвало да си го вземете сами.

И в случай че въпреки всичко куриерът се опита да ви помогне и да ви улесни, като остави предстоящата от вас пратка пред, в или към дома ви, нещата могат да се объркат още по-ужасно. Например доставчикът да хвърли пакета през отворен прозорец и той да падне в тоалетната или върху включена печка. Звучи кошмарно. Но още по-неприятно би било в случай че ви залости в личния ви апартамент.

Именно в такава обстановка попаднал Джеси Лорънс от Калифорния. Мъжът, трансформирал се в пандизчия в личния си дом, показа фотография в Twitter, към която написа: "Хей вие от UPS, вашият водач остави този пакет под дръжката на входната ни врата и ни остави залостени в нашия апартамент. Трябваше да се обадя за помощ, с цел да мога да изляза. "



Тази обява в обществената мрежа поражда толкоз доста въпроси. Като преди всичко, "ако е бил в жилището, за какво не е отворил на куриера, с цел да си вземе персонално пратката? " или "Защо куриерът не е изчакал да му отворят, с цел да съобщи персонално пакета? "; "Защо би го заклещил под дръжката на вратата? " Предполага се, че служителят на куриерската компания се е тревожел да не би пратката да падне и да се повреди или счупи в случай че просто я остави в профил. Но това, което въобще не е осъзнал е, че с действието си въобще не е бил в помощ на получателя, а даже в противен случай.

За благополучие тази нелепа и леко комична история приключва с благополучен край и Джеси съумява да излезе от жилището си.

Публикуваната от него фотография в Twitter обаче, провокира неразбиране у някои консуматори, които се запитаха: "Как е съумял да направи фотографията, когато е бил залостен в капан от другата страна на вратата.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР