Купувачи от Amazon казаха, че са заменили своите MacBook с този супер тънък лаптоп, който е с над 70% отстъпка

...
Достъпни лаптопи вече не са трудни за намиране, но качествени
Коментари Харесай

Достъпни лаптопи вече не са трудни за намиране, но качествени достъпни лаптопи са. Една недооценена марка за персонални компютри, за която много купувачи в Amazon казват, че е равна на Apple по качество и производителност, е SGIN, а един от най-новите й тънки като бръснач лаптопи е на супер разпродажба за ограничен период от време. Всъщност това е една от най-добрите оферти за лаптоп в Amazon в момента.

Както един от предишните си модели, които бяха разпродадени по време на Prime Day, най-новият лаптоп SGIN 15.6 е с над 70% отстъпка в Amazon в момента, плюс допълнителни $50 отстъпка, когато приложите купона. Купувачите харесват неговата супер тънка рамка, лека конструкция и дизайн в стил MacBook. Но невероятната цена кара всички да грабнат тази сделка. Продажната цена пада до само $309,99 от колосалните $1333,99 — това е зашеметяващата отстъпка от $1024!

Amazon

SGIN 15.6 лаптоп с Windows 11, 12 GB RAM и 512GB SSD

Вземете допълнително $50 отстъпка, когато отбележите купона на продуктовата страница!

$360 в Amazon

Това е една от най-големите сделки, които сме виждали през цялата година във всяка категория!

SGIN остава един от най-недооценените, но надеждни марки лаптопи на пазара и този ултралек лаптоп вече се разпродава супер бързо.

В допълнение към безумно достъпната си продажна цена, този лаптоп има куп функции, които купувачите обичат и ценят.

По-специално, купувачите харесват, че неговият обмислен и прост дизайн може да се похвали с прилика с емблематичния MacBook Pro. Той има прекрасен голям 15,6-инчов дисплей, който показва остър и ясен текст, изображения и видео, които съперничат на някои от по-премиум лаптопите на пазара. Цветовете са изключително живи и ярки. Освен това има много приложения, подходящи за учене, работа, забавление и сърфиране в интернет.

Всичко това е благодарение на включената операционна система Windows 11, която се предлага предварително инсталирана без допълнително заплащане.

< p>Лаптопът SGIN 15.6 също има супер дълъг живот на батерията, осигуряващ до осем часа постоянна употреба с едно зареждане.

Тънката му обвивка и 2-сантиметровият тънък корпус го правят един от най-тънките 15 -инчови лаптопи, правени някога. Освен това тънкостта му пряко съответства на теглото му, тъй като тежи само 3,72 паунда.

Стотици купувачи на Amazon не могат да спрат да се възхищават на тази нова версия. Няколко дори отбелязаха, че са заменили лаптопите си MacBook с тази много по-достъпна алтернатива.

„Много бърз лаптоп. Включване и изключване на лицето“, пише един купувач, преди да добави, че е „много лек и много по-лесен от Mac.“

Друг купувач, който също замени своя MacBook с този тънък компютър, добави, че оценява, че е „много plug and play като Macs.“

Вземете лаптопа SGIN 15.6 с Windows 11 точно сега, преди да се разпродаде като миналите модели на SGIN. Това е едно от най-добрите оферти за лаптопи в Amazon, направо.

Amazon

Лаптоп SGIN 15.6 с Windows 11, 12 GB RAM и 512 GB SSD

Вземете допълнителни $50 отстъпка, когато поставите отметка купон на продуктовата страница!

$360 в Amazon

Ако тази история ви е харесала, .

Още от In The Know:

Изчерпват ви се магазините? Този предпазител от пренапрежение за $16 има 6, плюс 3 USB порта и е с 60% отстъпка в Amazon

Студентите наричат ​​това най-добрата раница за колежа и аз не мога да излъжа - вярно е

12-те най-добри ръчни багажа, които със сигурност ще се поберат в горното отделение — започващи от $37

Сезонът за пазаруване на кашмирени пуловери започва сега! Тези 8 се продават само за $55 в Nordstrom Rack

Публикацията, която купувачите на Amazon казаха, че са заменили своите MacBook с този супер тънък лаптоп с над 70% отстъпка, се появи първо в In The Know.

Вижте коментарите
Източник: yahoo.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР