Куполът на светлината – тайно съветско оръжие …?Появиха се нови

...
Куполът на светлината – тайно съветско оръжие …?Появиха се нови
Коментари Харесай

Куполът на светлината – тайно съветско оръжие …?

Куполът на светлината – скрито руско оръжие …?Появиха се нови детайлности за един необикновен феномен от ерата на Студената война, обвързван със стартирането на руски ракети (HiddenTruth.site).

 Тематична картина. Изстрелването на ракети Pioneer RSD-10
Тематична картина. Изстрелването на ракети Pioneer RSD-10През 80-те години на предишния век, американските разследващи сътрудници се пробват да обяснят странния феномен, прочут като Куполът на светлината. Той е следен неведнъж по отношение на изстрелването на балистичните ракети RSD-10 Pioneer (или SS-20 Sabre) на Съветския съюз.Редактиран документ, получен от The War Zone посредством искане на FOIA, гласи: “Въпреки, че отчетите се разграничават, множеството наблюдаващи разказват явлението като дребна бяла сфера на хоризонта, която се уголемява отмерено на открито и нагоре, като в същото време резервира куполообразната си форма.Първоначално е непрогледен, само че с разширението си става транспарантен и звездите могат да се видят през центъра на купола. Съобщава се, че е извънредно огромен и запълва повече от половината небе. ”Четете още: Русия с нов опит да `победи` Съединени американски щати в КосмосаФеноменът е засвидетелстван през 1988 година от ветерана водач на американските военновъздушни сили – Робърт Хопкинс (Robert Hopkins).Той го разказва като „ полупрозрачна, млечнобяла стена “, която „ покрива цялото небе, от равнището на земята до най-високото, което можем да забележим, гледайки предните прозорци на аероплан “.
Към днешна дата, в никакъв случай не е открито приемливо пояснение за Купола на светлината и въпреки, че новоразсекретените документи разискват в детайли явлението, даже най-висшият разследващ личен състав не съумя да дефинира тъкмо защо става въпрос.Една от най-убедителните благоприятни условия е, че това е някакъв тип скрита контрамярка, предопределена да спре Съединени американски щати да употребяват противоракетни технологии.Това сигурно би обяснило за какво явлението е толкоз тясно обвързвано със стартирането на руски ракети, само че остава неразбираемо по какъв начин е могло да се реализира сходно нещо по това време.Вероятно единствено Русия знае истината зад тази объркваща тайнственост …
Hidden truth
Източник: hiddentruth.site

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР