Куп семейни тайни крие певицата Жана Бергендорф Скандалната Жана Бергендорф далеч

...
Куп семейни тайни крие певицата Жана Бергендорф
Скандалната Жана Бергендорф далеч
Коментари Харесай

Братът на Жана Бергендорф по-лош и от нея, постъпил е отвратително със собствения си син

Куп фамилни секрети крие певицата Жана Бергендорф
Скандалната Жана Бергендорф надалеч не е най-голямата издънка в фамилията си – написа в. „ Уикенд “. Криминалните истории и заигравките с опиатите на известната певица са нищо спрямо изцепките на по-големия й брат. Той се е отказал от личното си дете – разяснява изданието.
Племенникът на Жана Бергендорф сега бил на към 10 години – почти колкото синът й Леон. За разлика от певицата обаче, която макар всичките си проблеми даже не е замисляла да изостави детето си, драмите към другото момченце почнали незабавно след раждането му. Неясно за какво майката изоставя детето си незабавно след раждането му и за него би трябвало да се грижи татко му.

Това е най-големият брат на Жана, за който тя избира да не приказва. След като изоставил детето си, грижите по него се поемат от по-малкия й брат, за който тя също не приказва. Човекът е занаятчия във компания за мебели.
„ Взима добра заплата, само че едвам устоя! Целите му крайници са сини и на буци. Много е зле! Добър занаятчия е, само че към този момент няма сили за работа, не се знае докога ще издържи “ – разясняват познати на семейството. Самата Жана не поддържала връзка с по-малкия си брат, а и той не бил измежду почитателите й – разяснява изданието.

Също по този начин преди няколко години медиите означиха, че жестока сестринска война се е разиграла в дома на певицата Жана Бергендорф. Червенокосата изпълнителка за малко да бъде заклана от сестра си, която я блъснала в огледалото и Жана го строшила с тялото си, написа в. „ България през днешния ден “.
От злополуката Бергендорф се е сдобила с голям белег, който се пробвала да прикрие с татуировка. Първата сериозна контузия на певицата била, когато Жана паднала върху брадва. Малката Бергендорф по този начин се порязала, че изкарала акъла на всички вкъщи!
Но и самата Жана не е по-малко нападателна. Наскоро се разбра, че санкция грози певицата Жана Бергендорф по дело за домашно принуждение, което някогашния й другар Леандър Франциско Янис – Лео заведе против нея с обвинявания за физически и душевен тормоз посредством електронни известия.

Процесът против Жана започва в края на предходната година, а по делото са планувани две съвещания, на които ищецът по този начин и не се яви.
От Софийския областен съд дадоха ход на едно от съвещанията, на което се яви единствено юристът на певицата.
Делото трябваше да продължи напролет, откакто бе върнато за доразследване а прокуратурата.
Инфо: Разкрития.ком

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР