Културистът Тихомир Рангелов е голямата находка в новия сезон на

...
Културистът Тихомир Рангелов е голямата находка в новия сезон на
Коментари Харесай

Зла жена превърнала културиста от Фермата в гей

Културистът Тихомир Рангелов е огромната находка в новия сезон на " Фермата ". Якият юначага без срам призна пред камерите, че е гей и живее на фамилни начала с различен мъж – влогъра Стамбини. Мачото съумя да завоюва сърцата на феновете, които имат удоволствието да го следят в първата борба за оставане във " Фермата ", написа таблоидът " Уикенд “.

Всъщност, Рангелов впечатли всички с трогателната си житейска история на сираче, което е изгубило 32-годишната си майка, а по-късно е трябвало да оцелява в тежки житейски обстановки. Преломен миг в живота му се оказват срещите с разнообразни дами, които татко му наема за бавачки. Разбира се, нито една от тях не може да смени биологичната майка. В дома му влиза извънредно зла жена, която вместо да се грижи за момчето, стартира да го малтретира физически и душевен.

" Заплашваше ме да не споделям на никого какво прави с мен. Наказваше ме да седнал съм в един от ъглите на стаята. Караше ме да заставам на тъмното. Затваряше ме в тоалетната. Биеше ме редовно. Веднъж наблъска метлата в устата ми и трябваше да хапвам сламата. Развих тикове и нямах захват. Ръцете ми почнаха да треперят и не можех да овладея това състояние. Живях в призрачен сън ", споделя той.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР