Култовата рубрика Dear Deirdre“, в която читателите на британското списание

...
Култовата рубрика Dear Deirdre“, в която читателите на британското списание
Коментари Харесай

Омъжена съм от 15 години, но чух шокираща диагноза от гинеколога ми: Изплуваха мръсните тайни на съпруга ми!

Култовата графа „ Dear Deirdre “, в която читателите на английското списание „ The Sun “ показват своите прочувствени и полови проблеми, а специалистът дава отговор, постоянно има какво забавно да предложи. Наскоро към нея се обърнала за помощ излъгана жена, която 15 години била уверена, че живее в брачна идилия, с цел да открие внезапно, че фамилната естетика е единствено заблуда.

„ След повече от 15 години дружно открих, че брачният партньор ми е сериен прелюбодеец – и се заразих с полово излъчена болест като доказателство.

Първоначално не можех да си показва, че може да стане по-лошо от това, само че по-късно разбрах, че той има загадка щерка от друга връзка.

Сега съм изгубена и не знам какво да върша и сърцето ми е разрушено.

Аз съм на 40, а той на 43 и имаме две деца.

Преди няколко месеца започнах да чувствам парене и болежка при всяко вървене до тоалетната. Първоначално не се замислих доста и допуснах, че имам зараза на пикочните пътища. Обаче докторът ми сподели, че имам хламидия!

Знам, че в никакъв случай не съм спала с различен мъж и незабавно разбрах какво значи това. Когато го изправих пред истината, той се опита да отхвърли всичко, само че най-после призна, че е имал връзка за една нощ, когато му демонстрирах резултатите от гинекологията.

Опитах се да му простя, само че знаех, че нещо не е наред, по тази причина претърсих телефона му. Само дето сърцето не изскочи от гърдите ми, когато открих, че той спи с четири разнообразни дами!

Прегледах стотици известия, до момента в който не попаднах на фотоси на малко момиченце, изпратени от една от тези дами. Бях толкоз смутена, че изпаднах в нервност. Веднага му описах всичко и той си призна всичко, като сподели, че е простак и ме помоли за амнистия.

Мога да му простя една спекулация, само че четири изневери и скрито дете?! Как можа да ми аргументи това! “

Отговорът на специалиста:

Спокойно, имате доста данни за обработка. Вашият брачен партньор ви е изневерявал няколко пъти, имал е секс без защитни средства, рискувайки здравето ви и в случай че това дете е негово, той има ново обвързване, което е изцяло отвън вашия брак.

Ако решите да останете със брачна половинка си, това би трябвало да е единствено в случай че той откровено съжалява за държанието си и се е заел да поправи нещата и да промени държанието си.

И двамата ще би трябвало да сте подготвени да говорите къде нещата са се объркали и да не се изкушавате просто да замитате проблемите под килима – по този метод те могат единствено да станат по-големи. Само вие можете да решите дали желаете да поправите връзката си или имате потребност от финален бракоразвод.

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР