Култовата, от близкото минало, мъжка танцова група МАКСИМУС се събира

...
Култовата, от близкото минало, мъжка танцова група МАКСИМУС се събира
Коментари Харесай

Максимус се завръщат като гладиатори, за да зарадват дамите за празника им

Култовата, от близкото минало, мъжка танцова група МАКСИМУС се събира в нов състав. В новата селекция има професионални танцьори, балетист, акробат, модел и екзотичния представител на Капо Верде, който всички назовават „ черната пантера “ на МАКСИМУС – Малам Сейде. Момчетата са подготвили специфична стратегия и изненадващата ария „ Единствена “, отдадена на празника на дамите - 8-и март. Официалната премиера на видеото към „ Единствена “ ще е в самия празничен ден в You Tube канала на МАКСИМУС.

Гладиаторски претекстове, подиуми от джунглата и голям брой занимателни изненади могат да чакат дамите, които ще имат привилегията да участват на техните спектакли. „ Тарзан настава с кохорта воини! “ – това сподели основателят и идеолог на МАКСИМУС Иван Иванов – Айвън и добавя: „ Реших да възродя групировката на истинската група МАКСИМУС. Спомням си по какъв начин започнахме на времето и с какъв възторг бяхме посрещани на другите подиуми. В момчетата от настоящия състав видях оня възторг, жар и сила, които имахме ние тогава. Алфа звярът в джунглата на МАКСИМУС е Георгиос Сърбинов и виждам в него голям капацитет. “ Георгиос е учител по физкултура в влиятелно, частно учебно заведение в столицата, дълготраен фитнес треньор, алпинист и известен инфлуенсър в обществените мрежи, покровител на ултра здравословен метод на живот, който самичък приготвя и подготвя менюто си. Любопитното е, че, роденият в гръцкия град Кавала и квалифициран магистър от НСА, фитнес фанатик залага напълно на супер храни и всичко, което природата предлага в ежедневното си меню. Самият той признава, че не употребява широкоразпространените фитнес добавки и е твърдо уверен, че: „ Моето тяло е моят храм! Най-добрата инвестиция, която може да направиш за теб, е тялото си! Поддържам тялото си, с селекциониран хранителен режим.

Тренировките които върша, са предопределени единствено за мен! Създадох си собствен метод на трениране, наименуван „ тарзански “! Тренирам сред 4-6 часа дневно, всеки ден! “. Освен притежател на купата „ Мистър София “ 2019, той е отличен и с наградата “Best Erotic Photo Model 2018”. За необятната публика Георгиос добива известност, като един от най-изявените водачи измежду участниците в първия сезон на атрактивния реалити-формат за оцеляване по Нова ТВ „ Игри на волята “, което напуща заради пострадване. За да приготвят програмата си, момчетата упражняват интензивно с именития каскадьор и гл. ас. в НСА Емил Видев. Въпреки натоварената стратегия МАКСИМУС съумяват да снимат и клип, в който се преобразяват като героите от гладиаторския сериал „ Спартак: Кръв и пясък “, като употребяват истинските костюми и оръжия от поредицата на HBO. Видеото, може да видите тук:
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР