Култовата хип-хоп група СкандаУ с безкомпромисните си и дълбокосмислени хитове

...
Култовата хип-хоп група СкандаУ с безкомпромисните си и дълбокосмислени хитове
Коментари Харесай

СкандаУ подписа със световен музикален гигант

Култовата хип-хоп група СкандаУ с безкомпромисните си и дълбокосмислени шлагери и милиони стриймове в цифровите платформи са едни от първите, които привлякоха вниманието на международния мейджър и започват с първата стъпка по стратегическото партньорство – цифрова дистрибуция и маркетинг от Warner Music Group.

Договорът е с посредничеството на Орфей Мюзик – извънреден лицензиант на WMG, и е за идващите 8 сингъла, като първият от тях – “Боже! “, към този момент е реалност.

След като продуцират и издават сингли на българските актьори с максимален интернационален капацитет като Рут Колева, Виктория и Поли Генова, един от трите международни музикални колоса – Warner Music Group, обръщат погледа си към вътрешния пазар в търсене на актьори, с които да усилят каталога си от локални звезди, този път които творят на български и са харесвани от милиони почитатели.
 poster
Тото и Лъчо може да са основали едни от най-слушаните празненство части в последните години, само че това дуо от дълго време е потвърдило, че може да насочва и доста мощни послания посредством музиката си. Новата ария на СкандаУ – „ Боже “, е тъкмо такава – смислена, мъчителна, извадена от най-дълбоките кътчета на душата, обърната към главните полезности.

Премиерата на „ Боже “ е във всички цифрови платформи, публично публикувана от Warner Music посредством Орфей Мюзик.

„ Боже “ е персонален диалог с Бога, само че и увеличително огледало на проблемите на днешния свят, движещ се с шеметна скорост – прибързаното съдене, отрязване на емпатията, смелостта зад монитора на компютъра.

СкандаУ задават въпросите, които всеки желае да попита онази невидима мощ, контролираща орисите ни. Всеки от тях написа текста, който е изпял „ тъй като всеки от нас беседва с Бог по друг метод, само че главният въпрос е един: Ако те има, Боже, виждаш ли? “, споделят те.

Тото написа припева при започване на годината, когато името му беше въвлечено в скандал обвързван с произхода на Ботев и Левски.

„ Бях изгубил религия, че хората са способни да виждат и ми беше останало единствено да попитам Бог дали той вижда “, споделя той. А концепцията за неговия куплет идва откакто един от епизодите на подкаста му “При ТоТо ” беше замесен в тематиката за насилието над дами.

„ Дори да не получиш отговор от Бог на въпросите си, самото им задаване към него е доста повече от това да получиш отговори от хората “, споделя актьорът.

Видеото към „ Боже “ още веднъж е дело на Bashmotion. Заснето е не в черква, а в красива околност до радомирското село Прибой, където има дребен параклис в сърцето на природата.

„ Не е нужно да си в постройка с оцветени стени, с цел да приказваш с Бог. Не мисля, че има несъмнено място, което да използваш като телефонна централа за този диалог. Може да приказваш с него на всички места “, споделят СкандаУ.

Във видеото също има вплетено обръщение, а точно – да не съдим преждевременно, „ нещо от което страда света през днешния ден, тъй като знанието е затрупано от море от информация, само че информацията не е познание “, изясняват те.

Внушението си реализират с образни похвати, като демонстрират единствено елементи от прекачване на въже през клон, което прави първична асоциация с бесило, само че откакто фрагментът се отваря се вижда, че този извод е припрян и в действителност на въжето виси детска люлка.

„ Боже “ излиза месец преди огромния концерт на СкандаУ в Арена София (бившата Арена Армеец) на 19 декември.

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР