Култова верига пловдивски ресторанти пуска кепенци, научи Plovdiv24.bg. Става дума

...
Култова верига пловдивски ресторанти пуска кепенци, научи Plovdiv24.bg. Става дума
Коментари Харесай

Култови ресторанти в Пловдив затварят завинаги

Култова верига пловдивски заведения за хранене пуска кепенци, научи Plovdiv24.bg . Става дума за ресторант " Одеон " на ул. " Отец Паисий " 40 и пица-ресторант със същото име в " Тракия ", които бяха основани от Тони Симидчиева. Самата тя в обществените мрежи заяви за решението си:

" Уважаеми другари, след 45 години ресторантьорски бизнес и 18 години от основаването на ресторант " Одеон " на ул. Отец Паисий 40, взех сложното и мъчително, само че само вярно решение, да го затворя дефинитивно, както и пица-ресторант " Одеон " в жк " Тракия " заради липса на дипломиран личен състав и икономическа неустановеност.

Благодаря на всички, които в тези години припознаха ресторант " Одеон " като място в което да прекарат едни от най-приятните мигове в своя живот! Благодаря и на всички за годините труд, създали ресторант " Одеон " обичано място на пловдивчани и посетители на Пловдив. Пиша всичко това, с цел да стигне бързо информацията до повече хора, които чакат да отворим и звънят за резервации. ".

От обявата излиза наяве, че се затварят единствено двете заведения. Хотелът със същото име евентуално ще продължи да действа.

Името на Тони Симидчиева се завъртя в общественото пространство като евентуален претендент за депутат. Тя е ръководител на Съюз на демократичните сили - Пловдив и се твърди, че е сложена в листата на коалиция " ГЕРБ – Съюз на демократичните сили " на 10-то място.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР