Кукленско, дръзко, но и свежо и младежко, розовото червило напомня

...
Кукленско, дръзко, но и свежо и младежко, розовото червило напомня
Коментари Харесай

Горещ тренд: розово червило

Кукленско, смело, само че и свежо и младежко, розовото червило припомня за горещото лято и внася пролетно-летен лъх във визията ти.

Ако си мислиш, че розовото червило е най-лесно за избиране – каквото и да е, просто да е розово, грешиш. Всъщност розовите нюанси са толкоз доста, че ключът към страхотната розова визия още веднъж е верният избор. Виж какъв колорит да избереш съгласно цвета на косата си.

За русокоските е бонбонено розовото

Бонбоненото розово не е мрачно като фуксията, нито е неясно. Оттенъкът е по-скоро като захарен памук. Стои нежно и свежо на руси коси и бяла кожа. Носи го с едвам видим грим – малко бледен руж и черна серпантина. При червилата с ослепителен цвят фокусът пада върху устните, тъй че изрично избягвай да подчертаваш очите си. Не е естетично да гримираш мощно и устните, и очите. Бледо розовото червило отива доста на сини очи. За лъчезарен резултат нанеси малко транспарантен глос в средата на устните.

Ярка фуксия за брюнетки

Фуксията върху устните замества бордото. Когато носиш червило в по този начин модерния колорит фуксия, избягвай да използваш сенки. Макар и при него да важи правилото да не привличаш вниманието върху очите, може да използваш класическа очна линия в черно или мрачно синьо. Препоръката ни е да не използваш руж. Фуксията стои добре на матово лице , заложи обаче не на тежък декор дьо загар, а на лека пудра. И тук може да добавиш искра на устните с транспарантен емайл.

Малиново розовото е за червенокоски

Малиново розово? Нещо приблизително сред розово и алено. Стои ужасно на алената коса, тъй като лилавите му тонове не се бият с аленото, а му контрастират. И на този розов колорит отива лек грим главно от руж и серпантина. Ако не можеш да откриеш подобаващия за теб колорит, може да експериментираш като смесиш два цвята.

Ани Софрониева
Снимки: Profimedia

Виж още:
3 лесни съвета за разчистване на козметичното чекмедже
Всички ненавиждат Ан Хатауей?
5 въпроса за съвършения загар към Кирил Чалъков
Върни блясъка на кожата си

Източник: missbloom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР