Кукерските празници през почивните дни налагат промени в движението и

...
Кукерските празници през почивните дни налагат промени в движението и
Коментари Харесай

Кукерски празници променят трафика в "Прослав" и "Коматево"

Кукерските празници през почивните дни постановат промени в придвижването и маршрутите на градските рейсове в пловдивските квартали " Прослав " и " Коматево ".

Организацията и контролът на придвижването, както и защитата по време събитията ще се реализира от Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи.  Всички участници в празниците са предизвестени да съблюдават прецизно противоепидемичните ограничения и да съблюдават отдалеченост.

В събота се затваря за придвижване част от ул. " Елин Пелин " в квартал " Прослав ". От общинското дружество „ Организация и надзор на превоза “ прецизираха, че ограничаването обгръща правата сред улиците " Битоля " и " Вяра " за времето от 11 до 13 часа. От 11 до 14 часа се трансформират маршрутите на автобусни линии с номера 6, 15, 17, 24, 66 и 222. 

В неделя , поради обичайното кукерско шествие за Сирни Заговезни в " Коматево " , поетапно ще се стопира трафика  по улиците " Коматевско шосе ",   " Захаридово "   и " Асенова цитадела ". Това постанова и краткотрайна смяна в маршрутите на автобусните линии с номера  1, 20 и 27.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР