Кучето Меси, звездата от филм Анатомия на едно падане“ и

...
Кучето Меси, звездата от филм Анатомия на едно падане“ и
Коментари Харесай

Пляскащо куче се превърна в звезда на Оскарите

Кучето Меси, звездата от филм „ Анатомия на едно рухване “ и любимец още от номинациите на премиите " Оскар ", съумя да се разноски по аления килим по време на връчването на статуетките в неделя.

Освен това съумя да разчувства Райън Гослинг, като ръкопляскаше с лапи по време на връчването на „ Оскар “ на Робърт Дауни Джуниър за поддържаща роля във кино лентата " Опенхаймер ".

В подмолен клип, който обиколи обществените мрежи, обаче се схваща, че ръкопляскането на кучето е записано авансово с сложена аудитория и не е било част от живото лъчение на премиите " Оскар ".
Снимка: Ройтерс
Треньорката на Меси - Лаура Мартин, разгласява фотография, на която държи подправените лапи, с които кучето " ръкопляска " след церемонията.

Любимецът се появи на церемонията с папийонка още в първите няколко минути на встъпителната тирада на водещия Джими Кимъл, която беше шеговита, като всяка друга година.


Снимка: Ройтерс
Кимъл се пошегува с Робърт Дауни Джуниър за по-малките му функции: „ Той изигра злодея – и ме поправете, в случай че бъркам – във филм, в който Тим Алън се трансформира в куче “.

Водещият означи също, че в случай че би трябвало да се направи римейк на кино лентата, кучето Меси би трябвало да поеме ролята на Алън.

„ Меси, който макар че е куче, направи представлението на годината в „ Анатомия на едно рухване “. Меси има сцена със свръхдоза - единствено, който я е виждал, знае защо става въпрос. Велика е. Честно казано, не съм виждал френски артист да яде личното си повърнато по този метод от Жерар Депардийо насам “, споделя Джими Кимъл.

„ Анатомия на едно рухване “ е номиниран в пет категории, в това число за най-хубав филм, само че за жалост нито един от тях не е за осъществяването на Меси.


Снимка: Ройтерс
Все отново известното куче завоюва премията „ Палма “ на филмовия фестивал в Кан през май месец предходната година.



Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР