Куче от породата голдън ритривър е било нападнато и почти

...
Куче от породата голдън ритривър е било нападнато и почти
Коментари Харесай

Черен лебед наби голдън ритривър в Китай

Куче от породата голдън ритривър е било нападнато и съвсем удавено от черен лебед, бранещ територията си, написа в. "Дейли остарял ".

Инцидентът се е разиграл в Китай. Стопанката на кучето Сишъ, показала се като госпожа Чжан, е споделила фрагменти от необикновената битка. По думите ѝ предходната година питомецът ѝ е бил атакуван от същото "зло " пернато.

В началото на видеото може да се види по какъв начин Сишъ се плацика по кучешки в изкуствено езеро в град Чънду в югозападната част на Китай. Водното развлечение на ритривъра не остава неусетно за черния лебед, който скоростно се спуска към него. Когато стопанката съзира познатия ѝ дръпнат нападател, се чува възгласът ѝ: "О, не. Лебедът идва ".

В идващият миг птицата се озовава върху главата на кучето и стартира да го кълве и "удря " с криле, явно пробвайки се да го удави. Сишъ в същото време прави обезверени опити да отплува отвън обсега на пернатия си зложелател. Лебедът обаче не се отхвърля и продължава да налита стремглаво. За благополучие кучето съумява да се задържи над водата и да доплува на безвредно място на брега. Пернатото се отдръпва, явно предостатъчно, че е съумяло да прогони натрапника.

Г-жа Чжан споделя, че нито кучето ѝ, нито злият нападател са потърпевши при случая, за който се притеснява, че няма да е финален.

Лебедът е един от няколкото екземпляра, отглеждани в плен в региона.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР