Куче, оставено в автомобил в американския щат Флорида „шофира“ в

...
Куче, оставено в автомобил в американския щат Флорида „шофира“ в
Коментари Харесай

Куче подкара кола и шофира само в продължение на час

Куче, оставено в автомобил в американския щат Флорида „ кара “ в продължение на час, откакто без да желае е бутнало скоростния лост и е задействало задната скорост, след което колата е потеглилаа, предава Фокус, цитирайки Sky News.

Лабрадорът Макс се оказал заключен в колата по време на случая, случил се в американския град Порт Сейнт Луси в щата Флорида.

Собственичката на кучето за малко е напуснала автомобила, откакто направила неверен завой и го заключила. Малко по-късно тя е забелязала, че колата се движи, откакто кучето бутнало скоростния лост и някак подкарало автомобила.

Колата се въртяла в кръг и блъснала пощенска кутия и кофа за отпадък. Междувременно полицията, пристигнала на местопроизшествието се чудила по какъв начин да отвори и да спре автомобила.

Мъж умря откакто целуна кучето си

Собственичката предала ключовете на служителите на реда, само че тъй като автомобилът бил в придвижване, те не могли да го отключат. Дистанционното отключване не работило, поради изхабена батерия. В последна сметка автомобилът бил спрян, без никой да пострада, в това число кучето, което излязло от колата предостатъчно и махащо с опашка.

„ То се справяше сносно преди да удари пощенската котия. По-добър водач е от доста други, които съм виждала “, разяснява комшия, очевидец на случая.

Според информацията, собственичката на Макс е дала обещание да поправи пощенската кутия.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР