Кубрат Пулев пристигна на родна земя след сблъсъка за световната

...
Кубрат Пулев пристигна на родна земя след сблъсъка за световната
Коментари Харесай

Кобрата при завръщането си: Тарикат мъж не писка

Кубрат Пулев дойде на родна земя след конфликта за международната купа против Антъни Джошуа. Българинът бе посрещнат на Летище София под съпровода на гайда, а малко дете му подари писмо и българския байрак. Пулев не скри вълнението си от огромния интерес и показа разбора си за борбата.

" Такова посрещане получавам, все едно съм победител... Доста топло посрещане, много топло. Чак такова не чаках. В последна сметка това е загуба и не чаках такова посрещане, само че е значимо, тъй като при мач за международна купа е обикновено да има интерес. Яд ме е, че не победих, тъй като споделям, че желая да победя поради народа и това е в действителност правилно.

Може би и подготовката попречи, тя не беше на равнище. Не ми се разяснява и не желая да се извинявам, не обичам. Има сентенция: " Тарикат мъж не писка ". Загубата си е моя, това е един спорт, просто спорт.

Ако бях по-добре квалифициран, щях да победя. Можеше доста неща да направя, видяхте какъв брой го беше боязън от мене - на конференцията и на мача. Имаше съществени терзания, може би не боязън на мача, хайде по този начин да кажем. Беше ги боязън за самия бокс, самата игра ".

" Няма да се извинявам, печелим, губим, в спорта има и малшанс. Нека си отпочинем, да се приберем, да хапна някаква хубава риба. Чисто боксово в случай че имаше вид да ми даде реванш, щеше да е доста забавно. Малко евентуално е, само че не е изключено.
 Пулев: Джошуа, в случай че си мъж, дай ми реванш!
Пулев: Джошуа, в случай че си мъж, дай ми реванш!

" Яд ме е, че не го победих "

Боксьори колкото желаеме, само че другояче надали ще стане с този реванш. Със сигурност ще се откажа някой ден, само че не е близко. Падам и ставам, няма проблем, здрава българска глава. Докато шавам, се надявам.

Поведението ми на кантара беше неповторимо, супер. Отидох там, в неговия дом, с неговата аудитория.

Глупости са, че са свършили билетите за една минута, знаем по какъв начин стават нещата. Не бяха позволени български публицисти, до последно водих война за това. Чухте какви думи използва той към мен, аз повтарях " почит ".

Какво трябваше да споделям, чудя се на хората. Съжалявам, че нашата нация не е толкоз боксова, само че тези неща са изцяло естествени в бойните спортове. Който не е участвал, той не знае, подлагат на критика хора, които не са осведомени. Аз нито една неприятна дума не споделих, той ме докосваше, аз му споделях: " Не ме пипай ". Използва една дума, която аз не бих споделил, в случай че съм първенец и някой идва при мен. Но одобрявам, че аз съм отговорен, обичам да съм отговорен, поемам цялата виновност.

И да падам, ставам, тупам се и не преставам, няма да се отчая, при мен такива неща няма ", съобщи Кубрат Пулев.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР