Кубрат Пулев преживя първия сериозен негатив от скандала с непоисканата

...
Кубрат Пулев преживя първия сериозен негатив от скандала с непоисканата
Коментари Харесай

Още една причина, поради която Кубрат няма да се бие с Джошуа

Кубрат Пулев претърпя първия сериозен негатив от абсурда с непоисканата целувка от репортерката Джени Суши. Както към този момент стана ясно, тя му е коствала даже и многомилионен мач против Антъни Джошуа за международната купа, освен това още на 1 юни тази година.
Оказва се, че това не е единствената причина, заради която Кобрата няма да успее да се изправи против Джошуа на тази дата. Тя е обвързвана с тежката аркада над веждата, която получи в мача с Богдан Дину.
Според разпоредбите на Атлетическата комисия на щата Ню Йорк, би трябвало да мине несъмнено време от заздравяването на сходна тежка рана, с цел да получи лиценз за борба на територията му.
А мач с британеца трябваше да се състои в " Медисън Скуеър Гардън " в Ню Йорк. По този метод пречките за сходен дуел пред Кубрат станаха прекалено много. Според редица уеб сайтове огромният любимец за борба с AJ е кубинецът Луис Ортис.
Припомняме, че Тервел Пулев също остана без лиценз за Калифорния . При един от следващите удари в тялото на Мич Уилямс, в дуела посред им, Тервел счупи костица на лявата си ръка. Оказва се, че точно това е и повода българинът да бъде лишен от спортни права за Калифорния Според локалния закон при фрактура на ръката всеки един боксьор получава най-малко 180 дни за възобновяване.
Това мигновено го стопира от опцията през този интервал да получи лиценз и да се състезава на територията на щата. В статистиката на Пулев в реномирания уебсайт Boxrec.com e маркирано, че той няма право да боксира в Калифорния до 19 септември 2019-а.
А какви са упованията на Кубрат за мача с Джошуа вижте в този материал.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР